ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Δυνατή και έτοιμη να δώσει τη μάχη» κατά του Αλέξη Γεωργούλη δηλώνει η Ελένη Χρονοπούλου

Λέει ότι «προετοιμαζόταν εδώ και καιρό για τη δύσκολη μάχη δικαίωσής της»

«Δυνατή και έτοιμη να δώσει τη μάχη» κατά του Αλέξη Γεωργούλη δηλώνει η Ελένη Χρονοπούλου

«Δυνατή, ψύχραιμη και έτοιμη να δώσει τη μάχη» κατά του Αλέξη Γεωργούλη δηλώνει η Ελένη Χρονοπούλου, που τον κατήγγειλε για βιασμό και σωματική βία, σε μία υπόθεση που ανάγεται τρία χρόνια πριν.

Η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήξερε, όπως δήλωσε και η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση με την οποία έκανε συγκεκριμένη την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή, ότι δεν θα είναι μια διαδικασία εύκολη και έτσι οπλίστηκε από την πρώτη στιγμή με κουράγιο και δύναμη για αυτή τη μάχη.

Όπως είπε η κυρία Χρονοπούλου, στην πρώτη της τοποθέτηση, ούτε οι γονείς της, ούτε το κόμμα στο οποίο δραστηριοποιείται, ήξεραν για την κακοποίηση που λέει ότι υπέστη από τον Αλέξη Γεωργούλη πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της κυρίας Χρονοπούλου που επικαλείται το Star, δεν ήταν σε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη. «Ενδεχομένως κάποιες ελάχιστες φορές να συναντήθηκαν αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε σχέση» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Στις Βρυξέλλες, βέβαια, άλλες πηγές λένε ότι είχαν κανονική σχέση η οποία διακόπηκε από την έλευση μιας άλλης γυναίκας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.