ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Αντώναρος: «Η ΝΔ είναι κάτω από το 25% – Αυτή είναι η πραγματικότητα»

Ο Ε.Αντώναρος σχολιάζει τις δημοσκοπήσεις που δίνουν τη ΝΔ... στο 30%

Ε.Αντώναρος: «Η ΝΔ είναι κάτω από το 25% – Αυτή είναι η πραγματικότητα»

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μια ακόμη απίστευτη δημοσκόπηση, η οποία δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκονται κοντά στο 30%, με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ευάγγελο Αντώναρο, να τονίζει ότι το πραγματικό της ποσοστό είναι κάτω από το 25%. 

«Με τα νύχια και τα δοντια κάποιοι δημοσκόποι (γνωστοί για τις διασυνδεσεις τους) προσπαθούν να κρατήσουν τη ΝΔ πάνω από το 30%» επισημαίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος, τονίζοντας ότι «δεν θέλουν να καταγράψουν την κατάρρευση της».

Σε άλλη ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος καλεί σε άμεση και δραστική μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ και καταλήγει λέγοντας «Μητσοτάκη σταμάτα να γδέρνεις συνειδητά τους Έλληνες».

Τέλος, αναφερόμενος στις αποζημιώσεις των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει πως «η κυβέρνηση αναγγέλλει βοήθειες εκατομμυρίων που μένουν στα χαρτιά», κάνοντας λόγο για «ανίκανους και ψεύτες».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.