ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δημοσκόπηση: Έως και 20 μονάδες μπροστά η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Δημοσκόπηση: Έως και 20 μονάδες μπροστά η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Μία νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll στον δήμο της Θεσσαλονίκης καταγράφει πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ως αποτέλεσμα-σαφώς- της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll στον δήμο Θεσσαλονίκης για την εφημερίδα Karfitsa η Κατερίνα Νοτοπούλου, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται σε μονοψήφια νούμερα της τάξης του 8,2%, σταθερά πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος με 16,2% και δεύτερος ο Γιώργος Ορφανός με 14,3%. Τρίτος είναι ο Κώστας Ζέρβας με 12,4%. Στην πέμπτη θέση εντοπίζονται με ποσοστό 7% ο Σπύρος Βούγιας και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όσον αφορά στις Περιφερειακές Εκλογές, ο Απόστολος Τζιτζικώστας εμφανίζεται πανίσχυρος στον Δήμο Θεσσαλονίκης με συντριπτικό ποσοστό 53,2%, ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης περιορίζεται στο μονοψήφιο ποσοστό του 8,5%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προαναφέρθηκε, η δημοσκόπηση κατέγραψε και την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές, με τη ΝΔ να καταγράφει ποσοστό 30,1% (με αναγωγή 33,9%), τον ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται στο 12% (με αναγωγή στο 13,5%), τη Χρυσή Αυγή 4,1% (με αναγωγή 4,6%), το Κίνημα Αλλαγής στο 3,9% (με αναγωγή στο 4,4%), το ΚΚΕ 3,6% (με αναγωγή 4%) και Ένωση Κεντρώων 2,7% (με αναγωγή 3,1%).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.