ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ιατρός Ταξίαρχος ε.α. της Π.Α. Αθανάσιος Κωνσταντίνου υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΧΑ!

Ο ιατρός Ταξίαρχος ε.α. της Π.Α. Αθανάσιος Κωνσταντίνου υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΧΑ!

Στην Εγνατία Τηλεόραση μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στρατιωτικός ιατρός, ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, Αθανάσιος Κωνσταντίνου αναφορικά με τις μελλοντικές δράσεις του Κινήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Α.Κωνσταντίνου τόνισε ότι «Σε όλη την Ευρώπη είναι πλέον εμφανής η άνοδος του Εθνικισμού», ενώ παράλληλα, σημείωσε ότι «βασική θέση του Κινήματος για το Ευρωκοινοβούλιο είναι η κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και η αναγνώριση της αδιαμφισβήτητης ελληνικότητας των Πομάκων».

Υπογράμμισε ακόμα, ότι «η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει τον Λαϊκό Εθνικισμό και έχει ως πρότυπο τον εθνικό κυβερνήτη, Ιωάννη Μεταξά».

Πρόκειται για μία από τις πλέον «πληθωρικές» υποψηφιότητες των εφετινών ευρωεκλογών, όχι μόνο του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά γενικότερα όλων των υποψηφιοτήτων των κομμάτων, καθώς ο Α.Κωνσταντίνου έχει εξαιρετικό επιστημονικό υπόβαθρο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης στις τάξεις των στρατιωτικών ιατρών.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=cqz110zx8Z0

Ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα Παθολογοανατόμου. Μετεκπαιδεύθηκε στην παθολογική ανατομική του κεντρικού νευρικού και του γεννητικού συστήματος, στη μοριακή παθολογοανατομία και στην τοξικολογία, στην Γερμανία και την Αυστρία.

Μιλάει αγγλικά και την γερμανικά.

Εκπαιδεύθηκε στο σχολεία δυτών, βαθυκαταδύσεων και μηχανο-σωστών, στην ΠΒΧ Άμυνα στο Σχολείο του SHAPE, στην Τσεχική Σχολή χημικής ‘Αμυνας και στη Σχολή Πολέμου της ΠΑ. Υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες και στην Διοίκηση Εκπαίδευσης της ΠΑ, στο ΓΕΑ και στο ΓΕΕΘΑ. Υπήρξε πρώτος Διοικητής της Διακλαδικής Μονάδας ΥΓΝ / ΠΒΧ Άμυνας.

Αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου ε.α.

Είναι πρόεδρος του μορφωτικού ιδρύματος ΑΙΓΙΣ, μέλος της ΚΕ και του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πατέρας τεσσάρων γιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.