ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην εκδήλωση της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» – Ποιος ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε

Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην εκδήλωση της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» – Ποιος ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε

Μέγα πάθος-μέγα πλήθος στην χθεσινή τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά», όπου μίλησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Τάσος Γκουριώτης, ενώπιον εκατοντάδων κατοίκων της Γλυφάδας, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα και το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Ανδρέα Παπανδρέου 92 στην συμβολή με την λεωφόρο Βουλιαγμένη).

Ο υποψήφιος δήμαρχος πέρασε στην επίθεση κατά του απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και του ζήτησε να απολογηθεί και να πάψει να σιωπά σε όσα του καταμαρτυρούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της δικής του παράταξης για πλαστογραφίες πρακτικών του δημοτικών συμβουλίου και οικονομικές ατασθαλίες στον δήμο.

Ζήτησε επίσης από την κυβέρνηση να δοθεί στην δημοσιότητα το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για «τα έργα και τις ημέρες» του Γ.Παπανικολάου στο δήμο της Γλυφάδας και να πάψει η συγκάλυψή του.

Επίσης μίλησε και για το κύμα εγκληματικότητας που πνίγει την Γλυφάδα και ανάγκασε τον συνδυασμό να αποσύρει για λόγους ασφαλείας τα προεκλογικά περίπτερά του (χθες πάλι σημειώθηκαν εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ της πόλης)

Την μεγάλη εκδήλωση την άνοιξε με έναν χαιρετισμό, η 16χρονη κόρη του υποψήφιου δημάρχου, η Μαριάννα Γκουριώτη που πρωταγωνιστεί στο πολιτικό σποτ της παράταξης και ακολούθησε η επικεφαλής του κόμματος «Διέξοδος Ελλάς» Γεωργία Μπιτάκου με μία «πύρινη» ομιλία και ακολούθησε ο βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Δύναμη Ελληνισμού, Δημήτρης Καμμένος.

Ο Δ.Καμμένος χάρισε και μία επετειακή μπλούζα που είχε τυπωθεί ειδικά για τα 100 χρόνια της Γενοκτονίας των Ποντίων στον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Γκουριώτη.

Παρών στον εκδήλωση και ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή και βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλίας Παναγιώταρος και ο Χρήστος Χρηστίδης, Γενικός Γραμματέας της Νέας Δεξιάς

Ακολούθησαν οι ομιλίες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Νίκου Νικολάου (οικονομολόγος, πρώην αντιδήμαρχος και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος που είχε εκλεγεί με την παράταξη Παπανικολάου, αλλά αποχώρησε λόγω σκανδάλων), Σωτήρη Βοργιά (πρώην υποψήφιος δήμαρχος, νυν δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου), του στρατηγού ε.α. Γιώργου Καραποστόλου, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη, του στρατηγού ε.α. Αναστάσιου Βίγλα, πρώτου διοικητή της Διακλαδικής Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων «Δ», του βολεϊμπολίστα και πρωταθλητή Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, Ανδρέα Ανδρεάδη και της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Ελισάβετ Ζίχνα.

Παρών στην εκδήλωση που διήρκεσε τρεις (!) ώρες, ενδεικτικό του αμείωτου ενδιαφέροντος των ομιλιών, ήταν και ένας… σταρ του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός Μάνου Μπένετ, γνωστός από τις ταινίες «Σπάρτακος», «Χόμπιτ» κλπ.

Ο Μάνου Μπένετ, μάλιστα, ζήτησε και μίλησε εκτός προγράμματος, ευχήθηκε στον Τάσο Γκουριώτη και στους υποψηφίους του συνδυασμού «Καλή επιτυχία» και στην Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την πολιτική της Γερμανίας σε βάρος της χώρας μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.