ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δήμητρα Παπαδοπούλου για εκλογές: «Ο κόσμος τρέμει να ονειρευτεί – Πάει στα σίγουρα»

«Το αποτέλεσμα ήταν απρόβλεπτο»

Δήμητρα Παπαδοπούλου για εκλογές: «Ο κόσμος τρέμει να ονειρευτεί – Πάει στα σίγουρα»

Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου σε μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή έκανε το δικό της σχόλιο για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 21ης Μάϊου. 

Η γνωστή ηθοποιός είπε ότι δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς όπως εξήγησε τα είχε κάπως διαφορετικά στο μυαλό της.

«Το αποτέλεσμα, εντάξει, ήταν λίγο απρόβλεπτο γιατί κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου. Κάπως αλλιώς οι δημοσκοπήσεις τα παρουσίαζαν διαφορετικά και το αντιλήφθηκα κι εγώ ότι θα είναι αλλιώς. Αλλά εντάξει μια χαρά», ήταν η πρώτη αντίδραση της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στη μεγάλη διαφορά μονάδων ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα αλλά και στο ποσοστό αποχής από τις εκλογές εκτιμά πως: «Υποθέτω ότι αυτό το ποσοστό αποχής ανθρώπων που έμεινε σπίτι του και δεν ψήφισε, εκεί κάτι παίζεται και δεν μπορούμε το αξιολογήσουμε. Και κάτι παίζεται με αυτούς που είναι απογοητευμένοι, αλλά αυτό που δείχνει είναι ότι ο κόσμος τρέμει να ονειρευτεί κάτι γιατί μπορεί να ματαιωθεί. Αυτό κατάλαβα. Ο κόσμος πάει στα σταθερά, στα σίγουρα στα προβλέψιμα και όχι στα πολύ φευγάτα. Μέχρι εκεί αντέχει να πειραματιστεί, εγώ αυτό καταλαβαίνω»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.