ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκλογές 2023: Επώνυμοι που ψήφισαν και γέμισαν τα social media με φωτογραφίες τους από τα εκλογικά τμήματα

Δείτε τις αναρτήσεις τους

Εκλογές 2023: Επώνυμοι που ψήφισαν και γέμισαν τα social media με φωτογραφίες τους από τα εκλογικά τμήματα

Σήμερα όλοι οι Έλληνες ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα και οι επώνυμοι άρχισαν από νωρίς να προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα όπου ανήκουν για να ψηφίσουν. 

Η Ντόρα Κουτροκόη απαθανάτισε τη στιγμή που έριχνε την ψήφο της γράφοντας στη λεζάντα:

koutrokoi.jpg

«Με χαρά συμμετέχουμε στη γιορτή της Δημοκρατίας!!! Καλή ψήφο όλοι μας!» προτρέποντας τους Έλληνες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Με τον γιο της βρέθηκε η εγκυμονούσα -στο τρίτο της παιδί- Κλέλια Πανταζή με τον πιτσιρικά να τη… βοηθά στην ψήφο της. Και οι φωτό που ανέβασε είναι πολύ γλυκές:

«Με χαμόγελο, αισιοδοξία και με την ελπίδα να γίνει το καλύτερο για τα παιδιά μας και τη χώρα» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανεβάζοντας φωτογραφία από τη στιγμή που ρίχνει την ψήφο του. 347659816_766584158284944_8208517356146536294_n.jpg

Η Όλγα Κεφαλογιάννη άσκησε επίσης το εκλογικό της δικαίωμα στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε: 347797510_768068804987014_7546784499217992566_n.jpg

Σήμερα είναι η ώρα του λαού.

Η σειρά των πολιτών να μιλήσουν και επιλέξουν για το μέλλον τους .

Εμείς, συνεχίζουμε μαζί»

Λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής 21/5 έριξε την ψήφο του και ο Κώστας Μπακογιάννης. MPAKOGIANNIS2.jpg

Και η Σίσσυ Χρηστίδου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.