ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκλογές 2023 – Κυψέλη: Προβλήματα με την εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό τμήμα για άτομα με αναπηρία

«Σε όλες τις εκλογές συμβαίνει αυτό» δήλωσε δικαστικός αντιπρόσωπος

Εκλογές 2023 – Κυψέλη: Προβλήματα με την εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό τμήμα για άτομα με αναπηρία

Προβλήματα σημειώθηκαν με την εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό τμήμα της Κυψέλης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες στο ειδικό τμήμα για άτομα με κινητικά προβλήματα στην Κυψέλη, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εφορευτική επιτροπή.

Η δικαστική αντιπρόσωπος μίλησε στο ίδιο μέσο και τόνισε χαρακτηριστικά πώς γίνεται η διαδικασία: «Μας καλεί η αρμόδια υπάλληλος, κατεβαίνουμε κάτω με τον ειδικό φάκελο, την σφραγίδα και τα ψηφοδέλτια. Ερχεται το άτομο με τις κινητικές ή οποιεσδήποτε δυσκολίες, και το βοηθάμε να ψηφίσει. Στην συνέχεια παίρνουμε τον φάκελο εμείς και τον τοποθετούμε στις κάλπες, πάνω στα εκλογικά τμήματα. Αυτή είναι η διαδικασία, για να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ψηφίζουν».

Εμφανίστηκε 1 από τα 8 άτομα της εφορευτικής στην Κυψέλη

Σχετικά σε ερώτηση για το αν υπάρχει πληθώρα μελών της εφορευτικής επιτροπής για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας η δικαστική αντιπρόσωπος επισήμανε: «Τώρα από εφορευτική επιτροπή έχουμε μόνο ένα άτομο. Ευτυχώς μας ήρθε και αυτό. Οι υπόλοιποι επτά δεν εμφανίστηκαν. Σε όλες τις εκλογές συμβαίνει αυτό».

Ψηφοφόρος που έχει κινητικά προβλήματα μίλησε σχετικά με την διαδικασία της ψηφοφορίας για τις εκλογές 2023:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ψήφισα στο ισόγειο του εκλογικού τμήματος, είμαι πολύ ευχαριστημένη που υπάρχει αυτή η δυνατότητα, για ανθρώπους που έχουν ένα πρόβλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.