ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η δικηγόρος Μαρίνα Κροντήρη στην Εύβοια υποψήφια με τον Πατριωτικό Συνασπισμό

Ισχυρή υποψηφιότητα στο νομό που υπέφερε από τις πυρκαγιές του 2021

Η δικηγόρος Μαρίνα Κροντήρη στην Εύβοια υποψήφια με τον Πατριωτικό Συνασπισμό

Πρώτη στην λίστα των υποψηφίων βουλευτών του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» (τα επτά κόμματα -Μπογδάνου, Εμφιετζόγλου, Μπέχλη, Βόβολη κλπ, που ανακοίνωσαν συνεργασία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου) για το νομό Ευβοίας, τοποθετήθηκε η γνωστή δικηγόρος, Μαρίνα Κροντήρη.

Η Μ.Κροντήρη, μητέρα δύο παιδιών, γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από την Οκτωνιά Ευβοίας, ένα χωριό πριν την Κύμη.

Θεωρείται από τα ανερχόμενα «αστέρια» της πολιτικής σκηνής.

Η υποψηφιότητά της σε ένα νομό που έχει κτυπηθεί από τον μεγάλες πυρκαγιές του 2021 στο βόρειο τμήμα του και αγωνίζεται να ανακάμψει, είναι σημάδι ότι υπάρχουν νέες φωνές που είναι διατεθειμένες να αγωνιστούν για μια καλύτερη Εύβοια.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών και ακολούθως ολοκλήρωσε σεμινάριο με θέμα το εμπορικό Δίκαιο στο Harvard Law των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εργάστηκε ως νομικός σύμβουλος επί σειρά ετών σε διάφορες πολυεθνικές εταιρίες στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης και των τηλεπικοινωνιών, με παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και σε εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών και από το 2011 διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας αναλαμβάνοντας κυρίως υποθέσεις εμπορικού και αστικού δικαίου και παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε διάφορες εταιρείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.