ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η.Κασιδιάρης: «Το σχέδιο τους είναι να μην μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή»

«Θα νικήσουμε αν υπερβάλλουμε εαυτούς στην τελική ευθεία», τονίζει ο επικεφαλής των «Ελλήνων»

Η.Κασιδιάρης: «Το σχέδιο τους είναι να μην μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή»

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τη συμπαράστασή του στο κόμμα «Σπαρτιάτες», μετά το νέο «μπλόκο» που δέχθηκε το κόμμα του «Έλληνες για την Πατρίδα», από τον Άρειο Πάγο, προχώρησε σε νέα ανάρτηση στα social media. 

Ο Η.Κασιδιάρης ισχυρίζεται ότι το «σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι» να περιοριστούν οι «Σπαρτιάτες» στο 2,99% και να μην καταφέρουν να μπουν στη Βουλή για ελάχιστες ψήφους.

Ο ίδιος προσθέτει ότι αυτό θα γίνει με «την συνωμοσία σιωπής στα κανάλια, με την singularlogic και με τα συστημικά δεκανίκια».

Αναλυτικά το μήνυμα του Η.Κασιδιάρη: 

«Το Σύστημα εμφανίζει σκοπίμως τους Σπαρτιάτες στο όριο του 3% και επιστρατεύει κάθε έκνομο μέσο αποσιώπησης και νοθείας. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη ψήφο – ψήφο μέχρι την Κυριακή και να ενημερώσουμε όλους τους Έλληνες για τη μεγάλη Εθνική μας προσπάθεια.

Βγείτε στους δρόμους, σε καφενεία, λαϊκές αγορές και σε κάθε χώρο κοινωνικής συνάθροισης. Μοιράστε έντυπο υλικό και ψηφοδέλτια.

Κινητοποιήστε όλους τους γνωστούς και τους φίλους.

Το σχέδιο Μητσοτάκη είναι να μας περιορίσει στο 2,99% με την συνωμοσία σιωπής στα κανάλια, με την singularlogic και με τα συστημικά δεκανίκια. Θα νικήσουμε αν υπερβάλλουμε εαυτούς στην τελική ευθεία. Τις κρίσιμες ημέρες που απομένουν μην αφήσετε στιγμή να πάει χαμένη. Μόνο έτσι θα πετύχουμε τη μεγάλη νίκη και θα γράψουμε Ιστορία!»

Στήριξη Π.Κουρτζίδη σε «Σπαρτιάτες» 

Την στήριξή του προς το κόμμα «Σπαρτιάτες» εξέφρασε και ο πρόεδρος του κόμματος που δημιούργησε ο μακαρίτης Γιώργος Τράγκας, Πάρις Κουρτζίδης.

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις 

Οριακή θα είναι η «μάχη» για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Το κόμμα έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστες ημέρες να αυξήσει ραγδαία τα ποσοστά του και τώρα φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο 3%.

Πρόκειται για ένα κόμμα που, όπως δήλωσε και πρόεδρός του, Βασίλης Στίγκας στον Τάσο Γκουριώτη στην εκπομπή Black Monday της τηλεόρασης του PRONEWS δεν κατέβηκε στις πρώτες εκλογές, λόγω κόστους.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Ωστόσο, λόγω και της στήριξης από τον Ηλία Κασιδιάρη, βλέπει τα ποσοστά του να αυξάνονται ραγδαία. Στην τελευταία δημοσκόπηση, αυτή της Marc, παίρνει 2,3%, με το ανώτερο ποσοστό που φέρεται να μπορεί να πάρει να είναι το 3% και το κατώτερο 1,6%.

Ωστόσο αν και είμαστε λιγότερο μια εβδομάδα μέχρι τις εκλογές το πιο πιθανό είναι ότι θα αυξηθούν τα ποσοστά του, καθώς να θυμίσουμε ότι το κόμμα εμφανίστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες στις δημοσκοπήσεις και τότε είχε ένα ποσοστό περίπου 1,5%. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.