ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μπογδάνος: Παραμένει με τον Π.Εμφιετζόγλου και κάνει «άνοιγμα» σε Ελληνική Λύση και Νίκη

«Πατριωτική Δύναμη» το όνομα του κόμματος

Κ.Μπογδάνος: Παραμένει με τον Π.Εμφιετζόγλου και κάνει «άνοιγμα» σε Ελληνική Λύση και Νίκη

Ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με το κόμμα Πατριωτική Δύναμη και συνοδοιπόρο τον υπέργηρο Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. 

Ο κ. Μπογδάνος σε δηλώσεις του ανέφερε για τις επερχόμενες εκλογές πως «Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο, ως Πατριωτική Δύναμη θα συμμετάσχουμε στις επόμενες εκλογές». 

«Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε μία μεγάλη συστράτευση αυτό είναι το ζητούμενο, το ζητούμενο είναι η συνεργασία του πατριωτικού χώρου. Απευθυνόμαστε στον κ. Νατσιό, στον κ. Βελόπουλο, σε όλους όσους συγκροτούν τον υγιή πατριωτικό χώρο» είπε μιλώντας για ενδεχόμενες συνεργασίες.

«Οι ψήφοι Κασιδιάρη πήγαν σε μεγάλο βαθμό και στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπου γι’ αυτό υπήρξε μία εσωτερική γραμμή, αλλά και στο κόμμα ”ΝΙΚΗ”» ανέφερε ο κ. Μπογδάνος για τις ψήφους Κασιδιάρη στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.