ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε εξέλιξη η παράδοση των σάκων με τα ψηφοδέλτια

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση και διασταύρωση των στοιχείων

Σε εξέλιξη η παράδοση των σάκων με τα ψηφοδέλτια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παράδοση του εκλογικού υλικού στα Πρωτοδικεία της χώρας έπειτα από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων στις εκλογές, με τη διαδικασία να εξελίσσεται ομαλά.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση και διασταύρωση των στοιχείων καθώς τα 4/5 του εκλογικού υλικού έχει ήδη παραδοθεί με τις ώρες αιχμής να είναι στις δύο με τρεις τα ξημερώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έγκυρα ψηφοδέλτια, τακτοποιημένα και τοποθετημένα ανά συνδυασμό, ψηφοδέλτια λευκά και άκυρα, δηλώσεις και βεβαιώσεις εκλογέων, αλλά και ο εκλογικός κατάλογος είναι το υλικό που καταφθάνει στα Πρωτοδικεία που μετά το κλείσιμο της κάλπης και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, φτάνουν σε συγκεκριμένα Πρωτοδικεία της χώρας, από δικαστικούς αντιπροσώπους, μαζί με την αναφορά προς τον έφορο και το πρωτόκολλο ψηφοφορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.