ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνεχίζονται οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών: Σε Κόρινθο ο Κ.Μητσοτάκης – Στη Δυτ. Αττική ο Α.Τσίπρας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το «παρών» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Συνεχίζονται οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών: Σε Κόρινθο ο Κ.Μητσοτάκης – Στη Δυτ. Αττική ο Α.Τσίπρας

Οι πολιτικοί αρχηγοί εντείνουν τις περιοδείες τους ανά την Ελλάδα εν όψει των επαναληπτικών εκλογών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή, το Λουτράκι και την Κόρινθο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει με πολίτες και επαγγελματίες. μάλιστα χθες κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το «παρών» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κάνοντας λόγο για ένα αποτέλεσμα, στην πρώτη κάλπη, το οποίο δημιουργεί προσδοκίες και βαριά αίσθηση ευθύνης.

Στη Δυτική Αττική ο Τσίπρας

Περιοδεία στη Δυτική Αθήνα, στους δήμους Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί στους Αγίους Αναργύρους στις 11:00 π.μ. και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Χαϊδάρι στις 12:00.

Στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή τη Σητεία. Στις 12:00 θα περιοδεύσει στην τοπική αγορά και στις 20:00 θα μιλήσει στην πλατεία Μικρασιατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.