ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί – Το σημερινό τους πρόγραμμα

Πού θα βρεθούν Κ.Μητσοτάκης, Α.Τσίπρας και Ν.Ανδουλάκης;

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί – Το σημερινό τους πρόγραμμα

Συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών, καθώς ο χρόνος για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι πλέον ελάχιστος.

Μάλιστα αύριο Πέμπτη οι πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν για το δεύτερο debate στην ΕΡΤ.

Στην Πάτρα θα μιλήσει απόψε ο Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τετάρτη και ώρα 20:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών στην Πάτρα, στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Επίσκεψη Τσίπρα στο Λασίθι

Το Λασίθι επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Το πρόγραμμα της σημερινής περιοδείας: 

  • 10:00 – Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και συνάντηση με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό
  • 10:45 – Περιοδεία στην αγορά της Ιεράπετρας και συνομιλία με πολίτες
  • 11:15 – Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φοίνικας
  • 12:30 – Περιοδεία στον παραλιακό πεζόδρομο της Σητείας και απεύθυνση στους πολίτες

Για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα μιλά ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παρουσιάσει στις 16:00 τις θέσεις του κόμματος για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα (Αμφιθέατρο ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46).

Στις 20:15 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

To πρόγραμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα δεν έχει γίνει γνωστό.

Στη Σάμο σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Λύσης

Στο νησί της Σάμου περιοδεύει σήμερα Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Σκάλκος, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Σκάλκος, συνοδεία υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος, θα επισκεφθεί το Καρλόβασι, αλλά και άλλες περιοχές, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, καθώς και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί, για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.