ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Θεοδωρικάκος: «Με σεμνότητα θα δώσουμε τη μάχη για την αυτοδυναμία»

Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει ιστορική τη χθεσινή νίκη

Τ.Θεοδωρικάκος: «Με σεμνότητα θα δώσουμε τη μάχη για την αυτοδυναμία»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media, ευχαρίστησε τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που τον εξέλεξαν και μάλιστα στη δεύτερη θέση της εκλογικής του περιφέρειας.

Επίσης, χαρακτηρίζει ιστορική τη χθεσινή νίκη και απευθύνει κάλεσμα για να δοθεί πιο δυναμικά η μάχη για την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η χθεσινή μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, έχει ιστορικό χαρακτήρα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της παράταξης που αυξάνει το ποσοστό της μετά από την πρώτη κυβερνητική θητεία της.

Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα και σίγουρα βήματα μπροστά. Έβαλαν οριστικά τέλος στην καταστροφολογία, την τοξικότητα και το διχασμό. Δείχνουν εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό και την παράταξη του ορθού λόγου, της αξιοπιστίας, των δεσμεύσεων και της σκληρής δουλειάς.

Γι’ αυτό με σεμνότητα και καθαρό λόγο θα δώσουμε ακόμα πιο δυναμικά τη μάχη για την αυτοδυναμία σε λίγες βδομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιτρέψτε μου επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους της παράταξης που με την ψήφο τους – στην πρώτη για μένα εκλογική αναμέτρηση με σταυρό – με εξέλεξαν βουλευτή του Νοτίου Τομέα και μάλιστα στην δεύτερη θέση. Πάμε δυνατά για την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.