ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ο φόβος για την ψήφο της νέας γενιάς ωθεί τον Κ.Μητσοτάκη να σκέφτεται εκλογές στο βάθος του καλοκαιριού

Τους καλοκαιρινούς μήνες οι νέοι βρίσκονται στις παραλίες ή δουλεύουν στα νησιά

Ο φόβος για την ψήφο της νέας γενιάς ωθεί τον Κ.Μητσοτάκη να σκέφτεται εκλογές στο βάθος του καλοκαιριού

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά ένας από τους βασικούς αν όχι ο κύριος λόγος που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εξετάζει οι εκλογές να γίνουν τον Μάιο, με την τυχόν δεύτερη κάλπη να έρχεται στα τέλη Ιουνίου, είναι ο φόβος για την ψήφο της νέας γενιάς.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η απόσταση της νέας γενιάς από το κυβερνών κόμμα όλο και μεγαλώνει, καθώς μεταξύ όσων πάνε να ψηφίσουν η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ διευρύνεται.

Κάποιοι στο Μαξίμου φέρεται να πιστεύουν πως εάν οι εκλογές διεξαχθούν Μάιο και, κυρίως, αν υπάρξουν δεύτερες εκλογές που θα διεξαχθούν προς τα τέλη Ιουνίου, θα βρει μεγάλο μέρος της νέας γενιάς να βρίσκεται στα νησιά και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς, όχι μόνο για τουρισμό, αλλά κυρίως για την εύρεση εργασίας.

Ποιοι από αυτούς θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους ώστε να ψηφίσουν- και μάλιστα ίσως να χρειαστεί να το πράξουν και δυο φορές;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και δεν είναι μόνο τα έξοδα, καθώς πολύ δύσκολα θα τους δώσει άδεια ο εργοδότης καθώς ανάλογα με τα χιλιόμετρα θα είναι και διάρκεια της άδειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.