ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξαθλίωση των Ελλήνων από την ακρίβεια: «Πήραμε μισό κουνουπίδι – Το πιστεύετε;» (βίντεο)

«Το αγοράσαμε από κοινού με μία κυρία»!

Εξαθλίωση των Ελλήνων από την ακρίβεια: «Πήραμε μισό κουνουπίδι – Το πιστεύετε;» (βίντεο)

Εντύπωση προκάλεσε τηλεοπτικό ρεπορτάζ από τις λαϊκές αγορές όπου φαίνεται η εξαθλίωση στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες αφού έχουν φτάσει στο σημείο να αγοράζουν το κουνουπίδι… μισό!

Χαρακτηριστικά μία γυναίκα που ψώνιζε τα… απαραίτητα, είπε στην κάμερα: «Αγοράσαμε μαζί με μία κυρία ένα κουνουπίδι και το πήραμε μισό μισό. Το πιστεύετε;»

Οι μισοί Έλληνες, έχουν βάλει «κόφτη» ακόμα και στην αγορά τροφίμων.

Η ακρίβεια έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Στα χρόνια των μνημονίων πολλοί θεωρούσαν πως αυτό θα ήταν το ταβάνι της ανέχειας αλλά τελικά αποδεικνύεται πως η φτωχοποίηση δεν έχει όρια.

Ήδη τα νοικοκυριά έχουν «κόψει» έξοδα από βασικές κατηγορίες όπως ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, προϊόντα ομορφιάς.

Στο κάδρο πλέον μπαίνει και η εξοικονόμηση χρημάτων από τα τρόφιμα, την ώρα που για πολλούς πολίτες το καλάθι, γεμίζει με φθηνότερα προϊόντα προκειμένου να βγει ο μήνας.

Χαρακτηριστικά είναι τα αποτελέσματα νέας έρευνας της Focus Bari που αναφέρει πως οι μισοί Έλληνες δηλώνουν πως τους επόμενους 12 μήνες θα δαπανήσουν λιγότερα για την αγορά τροφίμων και ποτών. Το αντίστοιχο διεθνές ποσοστό είναι μόλις 24%, δηλαδή ένας στους τέσσερις.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «διαφημίζει» διαρκώς τις επιδόσεις της στα οικονομικά, ωστόσο οι πολίτες αισθάνονται πιο φτωχοί απ’ ότι ήταν πριν λίγα χρόνια και αυτό φαίνεται στους πραγματικούς αριθμούς. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ακρίβεια «μαστίζει» και οι τιμές του σούπερ μάρκετ έχουν εκτοξευθεί κατά 136% σε 1,5 χρόνο, ένα ποσοστό που προκαλεί πραγματικά σοκ! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.