Γελούσε στην συνέντευξη με τον Σ.Θεοδωράκη ο Κ.Μητσοτάκης – Μάλλον δεν αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί (βίντεο)

Στην ερώτηση τι θα έκανε αν η κόρη του ήταν στο τρένο απλά ξέσπασε στα γέλια και φυσικά «φταίμε όλοι» για το έγκλημα των Τεμπών

Γελούσε στην συνέντευξη με τον Σ.Θεοδωράκη ο Κ.Μητσοτάκης – Μάλλον δεν αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί (βίντεο)

Εξοργισμένη είναι η ελληνική κοινωνία με την εκπομπή-«ξέπλυμα» του Σταύρου Θεοδωράκη για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ό,τι αφορά τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών.

Η όλη προσπάθεια να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός σοκαρισμένος από το έγκλημα, είναι τουλάχιστον αλγεινή και αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά, θα μπορούσαν να φανούν ακόμα και κωμικά.

Γιατί η όλη προσπάθεια του Σταύρου Θεοδωράκη να ξεπλύνει τον πρωθυπουργό ήταν το λιγότερο γελοία.

Και επειδή ως τέτοια την εξέλαβε και η ελληνική κοινωνία η οργή της ξεχείλισε στο Twitter, ειδικά όταν ρωτήθηκε πως θα ένιωθε αν η κόρη του ήταν στο τρένο και εκείνο άρχισε να γελάει!

Αλήθεια γιατί γέλασε; Ήταν τόσο αστείο αυτό που έγινε στα Τέμπη; Γιατί κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να γελάσει από εκείνη την ημέρα.

Ειδικά σε ότι αφορά τις ευθύνες του βρήκε πάλι την εύκολη λύση: «Φταίμε όλοι»!

Μάλλον δεν ήταν αυτός πρωθυπουργός τα τελευταία τέσσερα χρόνια…

Εκτός αν εννοούσε ότι φταίνε όλοι όσοι τον ψήφισαν…

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μετέφερε την ερώτηση της Ευδοκίας Τσάγκλη η οποίο βρισκόταν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών. «Αν ήμουν κόρη σας κ. Πρωθυπουργέ και μετά από αυτό που έπαθα, σας έλεγα πως φοβάμαι και θέλω να αλλάξω χώρα, τι θα με συμβουλεύατε;».

Εκεί ο Κ.Μητσοτάκης μεταξύ άλλων παρότρυνε την Ευδοκία να… «βάλει και αυτή πλάτη για να αλλάξει αυτή η χώρα». Να βάλει «πλάτη» μια γυναίκα που γλίτωσε για δευτερόλεπτα την ζωή της!

Για την ιστορία ανακοίνωσε και εκλογές κάπου τον Μάιο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.