Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός μετά την αποκάλυψη από το pronews.gr όσων είπε για τους καρκινοπαθείς

Με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός μετά την αποκάλυψη από το pronews.gr όσων είπε για τους καρκινοπαθείς

Εκτός ψηφοδελτίων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ τέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας Σπύρος Πνευματικός μετά την αποκάλυψη του pronews.gr για τα όσα είπε για τους καρκινοπαθείς που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν μονόδρομος μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Πνευματικός περί του κόστους θεραπείας καρκινοπαθών στο τελικό στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι έκανε χθες μία κυνική δήλωση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τον άρρωστο όταν πάμε και του πούμε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε αυτό για εσάς. Ένας καρκινοπαθής τελικού σταδίου δεν θα τα καταφέρει, δεν έχει καλή πρόγνωση» δήλωσε ο καθηγητής Ιατρικής. «Πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση ορισμένων ανθρώπων» είπε ο Σπ. Πνευματικός.

«Τα στελέχη της ΝΔ περιγράφουν χωρίς ντροπή τι σημαίνει βαρβαρότητα» τόνισε ο επικεφαλής στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος. «Δεν μας αξίζει μια κοινωνία που θα βουλιάζει στον κανιβαλισμό, που θα βλέπει ακόμα και την ανθρώπινη ζωή με συναρτήσεις κόστους και στεγνά οικονομικά μεγέθη. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε αυτή την εικόνα» υπογράμμισε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.