ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνική Λύση: «Σήμερα στο Βελλίδειο ακούσαμε πολλά “Θα” και πολλά λόγια από τον Έλληνα πρωθυπουργό»

«Οδήγησε τη χώρα στην επισιτιστική, οικονομική και ενεργειακή κρίση»

Ελληνική Λύση: «Σήμερα στο Βελλίδειο ακούσαμε πολλά “Θα” και πολλά λόγια από τον Έλληνα πρωθυπουργό»

Η Ελληνική Λύση, σε ανακοίνωσή της για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «σήμερα στο Βελλίδειο, ακούσαμε πολλά “Θα” και πολλά λόγια από τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος οδήγησε τη χώρα στην επισιτιστική, οικονομική και ενεργειακή κρίση».

Επίσης, η Ελληνική Λύση επισημαίνει πως για ακόμη μία φορά τα πολλά «Θα» και τα πολλά λόγια είναι «φθηνά» και δεν είναι αληθινά, και προσθέτει:

«Ο πρωθυπουργός μάλιστα επέλεξε να κλείσει την ομιλία του με αναφορά στον Γιώργο Θεοτοκά. Τον λογοτέχνη, ο οποίος μετά το ταξίδι του στο Άγιο Όρος (αλήθεια ο πρωθυπουργός θα πάει ποτέ;) επεσήμανε πως τα “συμπτώματα διαφθοράς και ανηθικισμού” αποδίδονται σε μεταφυσικά αιτία, σε “ένα γενικευμένο αίσθημα κενού, σε μια κατάσταση πνευματικής ναυτίας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορά που ταιριάζει απόλυτα στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.