ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοψία Κ.Βελόπουλου στο τόπο της καταστροφής σε Βαρυμπόμπη-Αδάμες

Αυτοψία Κ.Βελόπουλου στο τόπο της καταστροφής σε Βαρυμπόμπη-Αδάμες

Στην περιοχή της μεγάλης καταστροφής στη Βαρυμπόμπη και τις Αδάμες, βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος νωρίς το πρωί, προκειμένου να κάνει αυτοψία στην πληγείσα περιοχή, αλλά και να συνομιλήσει με πληγέντες κατοίκους.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έθεσε ως πρωταρχικό ζήτημα την προστασία των πολιτών, την στήριξη όσων έχασαν την περιουσία τους και την καταβολή αποζημιώσεων, ενώ δήλωσε πως η κυβέρνηση πρέπει να προβεί επιτέλους σε σοβαρό και οργανωμένο αντιπυρικό σχεδιασμό εστιασμένο στην έγκαιρη προειδοποίηση και αντίδραση.

Ο Κ.Βελόπουλος ετοιμάζει περιοδεία σε όλες τις πληγείσες περιοχές και έχει δώσει εντολές στον μηχανισμό του κόμματος να συλλέξει όλα εκείνα τα στοιχεία που καταδεικνύουν την κυβερνητική ολιγωρία στην αντιμετώπιση της καταστροφής, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στην προ ημερησίας συζήτηση που ετοιμάζεται να ζητήσει στην Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.