ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνική Λύση: «Να εκδοθεί Amber Alert για την αναζήτηση του κράτους στη Βόρεια Εύβοια»

Ελληνική Λύση: «Να εκδοθεί Amber Alert για την αναζήτηση του κράτους στη Βόρεια Εύβοια»

Την έκδοση ειδοποίησης για τον εντοπισμό των κρατικών λειτουργών στη Βόρεια Εύβοια, την οποία έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού, ζητά η Ελληνική Λύση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

“Να εκδοθεί Amber Alert για την αναζήτηση των «αρίστων αρμοδίων» του επιτελικού κράτους, κ. Στυλιανίδη και κ. Μπένο, ώστε να δοθεί τέλος στην «εξαφάνιση» τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διότι αυτοί που παρουσιάστηκαν ως «από μηχανής θεοί» που θα έδιναν «άμεσες λύσεις» στις συνέπειες των ολέθριων πυρκαγιών, «αγνοούνται». Όπως αγνοούνται και οι υποτιθέμενες λύσεις, την ώρα που οι κάτοικοι της Β. Εύβοιας αντιμετωπίζουν την απόλυτη καταστροφή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.