Κ.Βελόπουλος: «Αναρχοάπλυτοι και τραμπούκοι στα πανεπιστήμια» – «Αν βρίσει ο Έλληνας τον Αλλάχ θα τον συλλάβουν»

Κ.Βελόπουλος: «Αναρχοάπλυτοι και τραμπούκοι στα πανεπιστήμια» – «Αν βρίσει ο Έλληνας τον Αλλάχ θα τον συλλάβουν»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με σκληρή αλλά αληθινή γλώσσα, σχολίασε τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ αλλά και την κατάσταση που επικρατεί με τους αλλοδαπούς οι οποίοι μεταφέρονται σωρηδόν στην ελληνική επικράτεια.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, αναφέρθηκε σε «άπλυτους», «αναρχοάπλυτους» και «τραμπούκους» που δρουν στους χώρους του Πανεπιστημίου, ενώ ζήτησε το κλείσιμο των συνόρων για τους πρόσφυγες και ζήτησε τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών σε «νησιά».

«Ντρέπομαι ως βουλευτής να βλέπω βουλευτές, την ώρα που παρανομούν 100 άπλυτοι, 100 αναρχοάπλυτοι, 100 τραμπούκοι μέσα στο Πανεπιστήμιο… Αυτός που έχει μολότοφ και υλικό πολέμου μέσα στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, είναι αναρχοάπλυτος, είναι τραμπούκος και τέλος», τόνισε χαρακτηριστικά. «Μην τους πηγαίνετε στις τοπικές κοινωνίες, πηγαίντε τους στα νησιά. Χτίστε τείχος. 30 δισεκατομμύρια ευρώ πλήρωσε ο ελληνικός λαός για τον Ιμπραήμ και τον Χασάν» ανέφερε σχετικά με τους μετανάστες.

«Κατ’ αρχήν θέλω να κάνω μια έκκληση, μία παράκληση. Ο κανονισμός της βουλής λέει να ντυνόμαστε ευπρεπώς. Και εδώ μέσα κυκλοφορούν άνθρωποι λες και πηγαίνουν στην παραλία. Κύριοι έχουμε τηλεόραση. Μας βλέπει ο κόσμος. Αριστερός δεν σημαίνει ότι είναι άπλυτος. Είναι απίστευτα αυτά. Ας εφαρμόσουμε τον κανονισμό», συμπλήρωσε, αναφορικά με τις στυλιστικές επιλογές των βουλευτών.

«Ο αντιρατσιστικός νόμος απαγορεύει σε εμένα να είμαι ισλαμοφοβικός. Αν βρίσω τον Αλλάχ θα με συλλάβουν. Για τους ορθόδοξους τι κάνετε; Μπορώ να βρίζω θεούς και δαίμονες και να μην τιμωρούμαι. Είστε ρατσιστές κύριοι εναντίον των Ελλήνων. Μπορώ να βρίζω Θεούς, Παναγία, Χριστό και να μη τιμωρηθώ. Αν πω για το Ισλάμ τιμωρούμαι. Για ποιο λόγο ο Έλληνας πρέπει να είναι πολίτης β’ κατηγορίας; Είναι πολλές οι συμπτώσεις για να είναι απλές συμπτώσεις», είπε σχετικά με τη διάταξη για τη βλασφημία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ δεν κατάλαβα τι σημαίνει μολότοφ. Είναι δηλαδή ένα όργανο, που κάποιος το πετά και σκοτώνει ανθρώπους. Εσείς της αριστεράς φαίνεται πως ξεχάσατε την ΜΑΡΦΙΝ. Θα κουβαλάμε λοιπόν από αύριο 5 μολότοφ στην πλάτη, στα σακίδια και μόλις τις παραδίδουμε θα αθωωνόμαστε. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το καταδικάζετε. Δεν μπορεί όταν κάποιος έχει την μολότοφ να είναι αδίκημα και όταν την παραδίδει να μην είναι αδίκημα. Γιατί ψηφίζετε νόμους που είναι γραμμένοι στο πόδι;», σημείωσε για τη διάταξη με τη μολότοφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.