Κ.Βελόπουλος: «Ασυνόδευτο παιδί ο 16χρονος; – Παιδιά είναι κάτω των 12 ετών»

Κ.Βελόπουλος: «Ασυνόδευτο παιδί ο 16χρονος; – Παιδιά είναι κάτω των 12 ετών»

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό ζήτημα, ενώ την κατηγόρησε για ατολμία στη συνταγματική αναθεώρηση.

«Όταν οι άλλοι κλείνουν τζαμιά εσείς θέλετε να ανοίξετε τζαμιά μέσα στα hotspot, κ. πρωθυπουργέ» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση στη Βουλή.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα θα παραμείνει ελληνική και χριστιανική», ενώ τόνισε ότι μπορεί και πρέπει να γίνει φράγμα στα θαλάσσια σύνορα, αποτελούμενο από ελληνικά πλοία.

Διερωτήθηκε, δε, αν είναι ασυνόδευτο παιδί ο 16χρονος και συμπλήρωσε: «Παιδί είναι κάτω από 12 ετών».

Ο κ. Βελόπουλος καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι δεν δείχνει μέριμνα για τους άστεγους οι οποίοι, όπως είπε, στην Ελλάδα υπολογίζονται σε 40.000 άστεγοι.

Ζήτησε, εξάλλου, να δοθούν κίνητρα προκειμένου για να επιλυθεί το δημογραφικό πρόβλημα.

Σε ό,τι αφορά τη συνταγματική αναθεώρηση, διερωτήθηκε αν δεν άρεσε καμία πρόταση της Ελληνικής Λύσης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Βελόπουλος τάχθηκε υπέρ της ιδιωτικής παιδείας και καταλόγισε «αριστεροφοβία» στον κ. Μητσοτάκη, ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν θεσπίστηκε το ασυμβίβαστο συνδικαλισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι δυνατό να υπάρχει συνδικαλισμός στην ελληνική αστυνομία και στον στρατό; Δεν χρειάζεται συνδικαλισμός αν αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται πολύ καλά» ανέφερε, ενώ τέλος τάχθηκε υπέρ της άμεσης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.