ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ερώτηση «Ελληνικής Λύσης»: Τουλάχιστον 30 δισ. ευρώ το κόστος της περίθαλψης των αλλοδαπών τη διετία 2016-2018

Ερώτηση «Ελληνικής Λύσης»: Τουλάχιστον 30 δισ. ευρώ το κόστος της περίθαλψης των αλλοδαπών τη διετία 2016-2018

Η Ελληνική Λύση απέστειλε ερώτηση της προς τα υπουργεία Οικονομικών και Υγείας σχετικά με δηλώσεις του Θεόδωρου Σκυλακάκη υφ.Οικονομικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις οποίες οι Έλληνες φορολογούμενοι πλήρωσαν 30 δις ευρώ τη διετία 2016-2018 για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παράνομων μεταναστών.

Συγκεκριμένα η Ελληνική Λύση αναφέρει:

Σύμφωνα με δηλώσεις του κου Σκυλακάκη Υφυπουργού Οικονομικών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες φορολογούμενοι επωμίστηκαν το βάρος της νοσοκομειακής περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών.

Πλέον συγκεκριμένα, ανέφερε πως λόγω «λαθών επιμέλειας» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προσμετρούσε τις δαπάνες νοσοκομειακής περίθαλψης μεταναστών και προσφύγων στις συνολικές δαπάνες της κυβέρνησης, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τα έξοδα και άρα τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών, αποτιμώντας τα λάθη αυτά στο ποσό των 30 δις ευρώ.

Κατόπιν τω ανωτέρω

Ερωτάσθε κύριοι Υπουργοί

1.Υπάρχει κάποια σχετική έκθεση/μελέτη, η οποία να επιβεβαιώνει τα οικονομικά στοιχεία που ανέφερε ο κύριος Σκυλακάκης;

2. Προτίθεσθε να λάβετε σχετική νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να άρετε τις δυσμενείς και άδικες συνέπειες που υπέστησαν οι Έλληνες φορολογούμενοι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.