ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελληνική Λύση: Συνάντηση με τον Ματτέο Σαλβίνι στο Ευρωκοινοβούλιο (βίντεο-φώτο)

Ελληνική Λύση: Συνάντηση με τον Ματτέο Σαλβίνι στο Ευρωκοινοβούλιο (βίντεο-φώτο)

Ο Ματτέο Σαλβίνι έχει καταφέρει να γίνει ο κύριος εκφραστής της λαϊκής δεξιάς στην Ευρώπη, ένας χώρος στον οποίο εντάσσεται και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Μια συνάντηση πολύ σημαντική έγινε σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο ανάμεσα στον Ιταλό πρώην υπουργό, Ματτέο Σαλβίνι, και στον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκο.

Οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν μια συνάντηση γνωριμίας στις Βρυξέλλες και κανόνισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για πολύ σύντομα.

Δείτε βίντεο από την συνάντηση Φράγκου-Σαλβίνι:

https://twitter.com/apokalyptikodel/status/1201838791960469506?s=20

Στα 2-3 λεπτά όπου ο Εμ. Φράγκος μίλησε με τον Ιταλό πολιτικό, συζήτησαν διάφορα θέματα. Στην Ελληνική Λύση τηρούν σιγή ιχθύος και αρνήθηκαν να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της συνάντησης.

Ο Ματτέο Σαλβίνι είναι από τους πρώτους πολιτικούς στην Ευρώπη που τόλμησαν να πουν την αλήθεια για την εισβολή και έκλεισε τα θαλάσσια σύνορα της Ιταλίας, αποδεικνύοντας ότι ψεύδονται όσοι λένε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε τα νησιά μας.

Από την άλλη, ο κ. Φράγκος έχει αποδείξει ότι μάχεται στην ευρωβουλή για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων κάνοντας παρεμβάσεις τόσο για το μεταναστευτικό όσο και για τις τουρκικές προκλήσεις.

Η Ελληνική Λύση έχει κοινές απόψεις με τη Λέγκα τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στην στάση κατά των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που κάνουν δουλεμπόριο και ο Ιταλός πρώην υπουργός εσωτερικών έχει αποδείξει ότι τέτοιες πολιτικές είναι 100% εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές παρά τον πόλεμο του συστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.