ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Βελόπουλος σε ΝΔ: «Με τις δηλώσεις σας συμφωνείτε με τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεκμετάλλευση» (βίντεο)

Κ.Βελόπουλος σε ΝΔ: «Με τις δηλώσεις σας συμφωνείτε με τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεκμετάλλευση» (βίντεο)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε από το βήμα της βουλής τόσο για το σχέδιο «Ηρακλής» αλλά και τα ελληνοτουρκικά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή των κομμάτων που κυβερνούν με τα ονόματα των αρχαίων Ελλήνων. Τα παραβιάζετε κατ’ επανάληψιν. Χρησιμοποιείστε άλλα ονόματα. Γιατί όσα έχουν γίνει έως τώρα έχουν αποτύχει πραγματικά.

Για το σχέδιο Ηρακλής έχω να πω ότι εμείς προτείναμε 3 λύσεις, που δεν ακολουθήσατε ποτέ. Δεν χρειάζεται να είστε οικονομολόγοι τεράστιοι αλλά να αντιγράψετε επιτυχημένα μοντέλα άλλων χωρών.

Γιατί πρέπει να εφεύρετε λύσεις, που όλες είναι αποτυχημένες; Γιατί αν ήταν διαφορετική η κατάσταση δεν θα είχαμε πτωχεύσει. Και είστε εδώ όλοι υπεύθυνοι. Όλα έγιναν από τους δικούς σας κακούς χειρισμούς. Και έρχεστε τώρα να λύσετε το πρόβλημα.

Απορρίψατε την πρόταση να αγοράζουν οι ίδιοι οι δανειολήπτες τα δάνειά τους. Φωνάξτε έναν δανειολήπτη και πείτε του να αγοράσει το δάνειό του με 15%. Δεν το κάνετε. Αντίθετα, τώρα χρησιμοποιείτε 12 δισ. από το μαξιλάρι των 37 δισ. που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να μην χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα για εξοπλισμούς; Έχουμε το πρόβλημα με τους Τούρκους.

Όλα γίνονται όμως γιατί ως οικονομολόγοι λειτουργείτε μόνο θεωρητικά. Όπως το κάνετε όμως, μαθηματικά θα αποτύχει. Από το 2012 έχουν γίνει 5 διασώσεις τραπεζών. Και στο τέλος καταλήξαμε σε αποτυχία. Φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού. Η Ελλάδα έχει κόκκινα δάνεια σε ποσοστό 39% όταν η Ευρώπη έχει κόκκινα δάνεια σε ποσοστό 3%.

Ένα ερώτημα θέλω να σας κάνω. Ο κόκκινος δανειολήπτης σε τι θα ωφεληθεί με αυτό το σχέδιο; Όμως δεν θέλω απλά να απαντήσετε αλλά να δεσμευτείτε. Γιατί και παλαιότερα λέγατε τα ίδια. Και στο τέλος αποτύχατε. Σας ψήφισαν πάλι οι πολίτες. Και πάλι τα ίδια θα έχουμε.

Για το σχέδιο Ηρακλής η ΕΚΤ έχει ενστάσεις. Έχει αστερίσκους.

Το πολιτικό πρόσωπο της Ευρώπης δεν είναι αυτό που υπήρχε στο παρελθόν. Δεν υπάρχουν πια μεγάλες μορφές. Δεν υπάρχει μια Θάτσερ, αν και εγώ δεν την συμπαθούσα. Τώρα έχεις τον Μακρόν που γαβγίζει αλλά δεν μπορεί να δαγκώσει και τη Μέρκελ που κάνει ότι της λέει η ντόϊτσε μπανκ που είναι σάπια τράπεζα. Και έρχεστε κι εσείς να λύσετε το πρόβλημα χωρίς σχέδιο.

Πόσο μπορεί να δεσμευτεί ο κ. Ζαβός ότι το σχέδιο θα επιτύχει; Οι πολιτικοί βέβαια επειδή ξέρουν ότι δεν θα πετύχει το σχέδιο την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Κύριε Ζαβέ μου, πείτε στον αδελφό σας που μιλά με τον κ. Σόρος, να τον ρωτήσει προς τι τόσο μίσος προς τους Έλληνες και την Ελλάδα; Ας γίνει λίγο φιλέλληνας.

Ξέρετε τι είπε ο πρόεδρος του σωματείου καταστημάτων και καταναλωτών για τον αντικαπνιστικό νόμο; Έχουμε πρόβλημα. Θα κλείσουν μαγαζιά και θα χαθούν θέσεις εργασίας. Θα το βρείτε μπροστά σας στις εκλογές γιατί κάνατε ένα νόμο καθαρά φασιστικό. Λύσαμε δηλαδή όλα μας τα προβλήματα και μας έμεινε μόνο αυτό να το λύσουμε τώρα; Ή επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν καπνίζει και κάνει σκι οι υπόλοιποι πρέπει να σταματήσουμε το κάπνισμα;

Εγώ δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταύλος ή χοιροστάσιο. Ωστόσο η βουλευτής σας η κ. Κασσιμάτη αποκαλεί τους αστυνομικούς -αυτούς που έχετε δίπλα σας οι περισσότεροι- μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους. Και το κόμμα σας δεν λέει κάτι κατά της κ. Κασσιμάτη για όσα είπε. Γιατί αυτά του γουρούνια και τους δολοφόνους έχετε να σας προστατεύουν. Εκτός αν είστε ομόσταυλοι όλοι. Εγώ δεν το πιστεύω. Τραβήξτε κανένα αυτάκι στον ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλο κόμμα είστε. Δεύτερο κόμμα. Αυτά τα παιδιά παίρνουν 500 ευρώ, δεν έχουν καμία ασφάλεια, δεν έχουν πιστόλια και τους βρίζουμε;

Την Κυριακή, λέει, γίνεται μια πορεία. Η πακιστανική κοινότητα κάνει λέει πορεία γιατί βγήκε ένας τρελλός στην Ομόνοια και έβρισε τον Αλλάχ. Προσέξτε πίσω από την πλάτη της Ελλάδας τι μπορεί να συμβεί. Επειδή ένας τρελλός έβρισε τον Αλλάχ θα βγουν οι Πακιστανοί και θα κάνουν πορεία; Κι αν άλλος τρελλός βρίσει τον Βούδα θα βγουν οι άλλοι και θα κάνουν πορεία; Να απαγορευτεί πάραυτα η πορεία.

Ποιος είναι αυτός ο εισαγγελέας που έδωσε άδεια σε κακούργο με ποινή 101 ετών φυλάκισης; Αυτός ο κακούργος βγήκε έξω με απόφαση του εισαγγελέα. Αυτός ο εισαγγελέας πρέπει να φύγει από το σώμα αύριο το πρωί. Δεν μπορεί να κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτοί οι άνθρωποι που δεν σέβονται τον άνθρωπο.

Εδώ σας δείχνω μια φωτο. Στείλατε πρεσβευτή στον Εντογάν. Την έδειξε γερμανικό κανάλι και μάλιστα έκανε σχόλιο ο Γερμανός δημοσιογράφος. Ο πρέσβης μας σκύβει υποτακτικά μπροστά στον Τούρκο πρόεδρο.

Εσείς της ΝΔ σταματήστε να κάνετε δηλώσεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Δένδιας και να συμφωνεί με τον Κατρούγκαλο και να λένε ότι η Ελλάδα έχει μικρότερη ακτογραμμή από την Τουρκία. Με τις δηλώσεις σας αλλάζετε τον χάρτη της χώρας και μας πάτε κατ’ ευθείαν για συνεκμετάλλευση.

Με αυτά που λέτε, συμφωνείτε με τον Κατρούγκαλο για εκμετάλλευση καζάν – καζάν και τον Κοτζιά ότι δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφάηδες. Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε ο Τσίπρας όταν κυβερνούσε και τον είχατε κατηγορήσει ότι επί δύο ώρες μιλούσε με τον Ερντογάν και ξέραμε τι έλεγε. Το ίδιο κάνετε κι εσείς τώρα. Και ενώ το έχει ζητήσει και η κ. Γεννηματά δεν συγκαλείτε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.