Κ.Βελόπουλος: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί – Ειδικά ο κ.Σημίτης δε θα έπρεπε να ομιλεί»

Κ.Βελόπουλος: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί – Ειδικά ο κ.Σημίτης δε θα έπρεπε να ομιλεί»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του παρέμβασης σχετικά με το άρθρο Σημίτη στα ΝΕΑ για τα ελληνοτουρκικά, ανέφερε πως «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Ειδικά ο κ. Σημίτης δε θα έπρεπε να ομιλεί».

«Ο άνθρωπος των Ιμίων και του γκριζαρίσματος του Αιγαίου είχε το θράσος να βγει και να μιλήσει και να κατηγορήσει όλους τους άλλους εκτός από το να κάνει αυτοκριτική. Είναι ο άνθρωπος, που πρόδωσε τους Έλληνες λέγοντας ευχαριστώ στους Αμερικανούς και έβαλε ουσιαστικά τους Τούρκους στο παιχνίδι στο Αιγαίο πέλαγος», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρώ, ότι το κάνει για να καεί η υποψηφιότητα κάποιου άλλου υποψηφίου, γιατί θα ήθελε και ο ίδιος να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Σημίτης είχε πάντα τη διάθεση να καίει τους δίπλα του και όχι να προτείνει κάτι ο ίδιος», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.