ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ. Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση δίνει “γη και ύδωρ” στους Αμερικάνους»

Κ. Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση δίνει “γη και ύδωρ” στους Αμερικάνους»

Με αφορμή την κατάθεση από την κυβέρνηση στη Βουλή παραμονή Χριστουγέννων της Συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ που αφορά τα προξενικά προνόμια και τις ασυλίες αλλά και την τροποποίηση της αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας της χώρας μας με τις ΗΠΑ , η Ελληνική Λύση , επισημαίνει τα εξής:

«Η Ελλάδα φαίνεται ξεκάθαρα πως με τη συμφωνία που προετοίμαζε ο ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιεί τώρα η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη , δίνει “γη” και “ύδωρ” στους Αμερικανούς!

Δεν θα ανατρέξουμε στην Αρχαία Ελλάδα για να διαπιστώσουμε τι πάθαιναν όσοι έδιναν γη και ύδωρ , αλλά θα θέσουμε μία ερώτηση:

Τι θα πάρουμε από αυτή την συμφωνία με τις ΗΠΑ ως χώρα; Αλλαγή ονομασίας των Σκοπίων; Βόρεια Ήπειρο; Αιγαίο; Ελληνικό; Πετρέλαια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θέλουν οι κύριοι της κυβέρνησης να δώσουν «γη και ύδωρ» να δώσουν τα δικά τους σπίτια και όχι την Ελλάδα!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.