Κυριάκος Βελόπουλος: «Σε τι να συμφωνήσουμε στην Χάγη; – Για το αν η περιουσία μας είναι δικιά μας;»

Κυριάκος Βελόπουλος: «Σε τι να συμφωνήσουμε στην Χάγη; – Για το αν  η περιουσία μας είναι δικιά μας;»

Tην εύλογη απορία του εκφράζει σε ραδιοφωνική συνέντευξη του ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλς στο ραδιόφωνο FOCUS FM 103,6 για ποιο λόγο ο Κ.Μητσοτάκης θέλει να σύρει την χώρα στη Χάγη χωρίς να έχει συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

Πρόκειται για μια παγίδα που στήνει η Τουρκία με την οποία θα τεθούν προς κρίση ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα ενώ η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτε από την Άγκυρα.

Εύλογα λοιπόν ρωτάει «Σε τί να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε;»

Η Χάγη είναι η παγίδα της χώρας μας για να μπορέσει η Τουρκία να επιβάλει τα δικά της θέλω στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Είναι απαράδεκτο το ότι ο πρωθυπουργός βγήκε και μιλάει για Χάγη, χωρίς να έχει συγκληθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Σε τί να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε; Σε ένα γεγονός, στο οποίο στο πίσω μέρος του μυαλού του κ.Μητσοτάκη είναι οι εκλογές; Οι εκλογές πρέπει να γίνονται με επίκληση ενός εθνικού θέματος και αυτό είναι ένα εθνικό θέμα. Ίσως για να “κάψει” και την απλή αναλογική” δήλωσε Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του στον FOCUS FM 103,6.

Μιλώντας στην εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, ο κ.Βελόπουλος εξήγησε για την προσφυγή στη Χάγη, ότι “”Είναι σα να μου λέτε αν η περιουσία, που έχετε στο όνομά σας, είναι δική σας ή όχι. Όποιος κατάλαβε για ποιό λόγο ο κ.Μητσοτάκης θέλει να πάει στη Χάγη, να το συζητήσουμε.

Τί θα συζητήσουμε στη Χάγη; Αν το Αιγαίο είναι ελληνικό; Αν τα νησιά είναι ελληνικά; Εάν σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και την ΑΟΖ δικαιούται η Ελλάδα να κάνει γεωτρήσεις, εξορύξεις και έρευνα στον υποθαλάσσιο χώρο της; Δε θα πω προδοσία, αλλά θα πω είναι εθνικό έγκλημα”.

“Αν μας πάει ο κ.Μητσοτάκης σε μία συμφωνία τύπου Πρεσπών, να ξέρει, ότι θα αναλάβει όλο το βάρος ο ίδιος. Θα πιει όλο το ποτήρι μόνος του. Εμείς ως Ελληνική Λύση, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μία τέτοια επιλογή. Αν δεν είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, θα υποστούμε μία δεινή ήττα”, ξεκαθάρισε ο κ.Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στην καταγγελία του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Φραγγίδη, ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος και η ενημέρωση στο ξενοδοχείο των Μουριών, όπου καταγράφηκαν τις προηγούμενες μέρες δύο θάνατοι, είπε σκωπτικά “Καλά του έκαναν. Πού πάει σε ξένο χώρο; Οι ΔΟΜ είναι ξένος έδαφος στην Ελλάδα”.

Και συμπλήρωσε: “Υπάρχουν 25 παραδείγματα συγκεκριμένων ανθρώπων, που είναι τζιχαντιστές και είναι μέσα σε κέντρα φιλοξενίας. Το παραδέχθηκε σε μένα ο Χρυσοχοϊδης, ότι υπάρχουν τζιχαντιστές στην Ελλάδα και από τότε δεν έκαναν τίποτα. Κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Μας προετοιμάζουν για κάτι. Πείτε, ότι αύριο γίνεται θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Τί θα συμβεί στις ΔΟΜ, ξέρετε; Ποιός θα φυλάει τη μάνα σας, την αδελφή σας, που θα μείνουν πίσω, όταν κάποιοι θα πολεμούν στο πρώτο μέτωπο; Έχουμε βάλει 5η φάλαγγα στην Ελλάδα”, κατέληξε ο κ.Βελόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.