ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κυριάκος Βελόπουλος: «Η στροφή Μητσοτάκη στο λαθρομεταναστευτικό είναι ευκαιριακή και ανειλικρινής»

Κυριάκος Βελόπουλος: «Η στροφή Μητσοτάκη στο λαθρομεταναστευτικό είναι ευκαιριακή και ανειλικρινής»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί έστω και με καθυστέρηση οκτώ μηνών το σχέδιο της Ελληνικής Λύσης για την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού, αλλά δεν το κάνει επειδή αντιλήφθηκε το λάθος του. Το χρησιμοποιεί ως “σημαία ευκαιρίας” γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Αυτό που πίστευε από την αρχή αυτό πιστεύει: Είναι κατά της ύπαρξης του «nativism» (σ.σ. της ύπαρξης αυτόχθονων πληθυσμών σε μία χώρα) και το έχει δηλώσει».

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού Alert TV.

Στην ίδια εκπομπή ο διευθυντής του pronews.gr, Τάσος Γκουριώτης σημείωσε ότι «Αν δεν άλλαζε πριν από ελάχιστες ημέρες πολιτική η κυβέρνηση αυτή την στιγμή η Θράκη θα είχε χαθεί. Εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες θα είχαν εισβάλλει από τον Εβρο στην χώρα.

Αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει: Η Αγκυρα θα δημιουργήσει τουλάχιστον τρεις μεγάλους καταυλισμούς στα ανατολικά του ποταμού Εβρου για να παρενοχλούν σε καθημερινή βάση τα ελληνικά σύνορα σε έναν πόλεμο φθοράς χωρίς τέλος».

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας, υπογράμμισε και αυτός ότι η σημερινή πολιτική Μητσοτάκη είναι «σημαία ευκαιρίας» και όχι ειλικρινής πολιτική γραμμή και αναφερόμενος στα αποτελέσματα της χθεσινής δημοσκόπησης που φέρει τη ΝΔ να προηγείται με 39% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι 25%, εκτίμησε ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, πλην του ποσοστού της Ελληνικής Λύσης που έχει «σκαρφαλώσει» στο 5,5% και του ΚΚΕ που είναι στο 5%.

Ο επικοινωνιολόγος-διεθνολόγος Πάνος Μαυρίδης σημείωσε ότι «Οταν η κυβέρνηση μιλάει για “υβριδικό πόλεμο” δεν μπορεί να μιλάει ταυτόχρονα και για “πρόσφυγες-προσφυγικό” ή για μεταναστευτικό. Είναι μεγάλη αντίφαση. Επίσης δεν μπορούμε πλέον να μην μιλάμε για “κλειστά κέντρα φιλοξενίας” και για νησιά» εννοώντας τα ακατοίκητα νησιά.

Την συζήτηση συντόνισε ο παρουσιαστής Ανδρέας Καψαμπέλης.

Δείτε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.