ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Κ.Βελόπουλος κατά ΝΔ: «Με νόμο επιτρέψατε να λοιδορηθεί η ορθόδοξη Πίστη»

Κ.Βελόπουλος κατά ΝΔ: «Με νόμο επιτρέψατε να λοιδορηθεί η ορθόδοξη Πίστη»

Η κυβέρνηση έχει κάνει αυτό που δεν τολμούσαν να κάνουν ούτε αριστερόστροφες κυβερνήσεις στο παρελθόν, να κλείσουν τις Εκκλησίες και για πρώτη φορά να μην εορταστεί η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, το Πάσχα.

Επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπολύει ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγορώντας την ότι… «επέτρεψε με νόμο να βρίζουν και να λοιδορούν την ορθόδοξη πίστη».

«Να υπενθυμίσουμε στη Νέα Δημοκρατία ότι είναι κυβέρνηση των Ελλήνων, κι άρα αυτούς πρέπει να προστατεύει. Εμείς δε θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημά της, δε θα γίνουμε, σαν κι αυτήν, “επίδοξοι Νέρωνες” που θα αφανίσουν τα παιδιά τους. Η Νέα Δημοκρατία επέτρεψε με νόμο να βρίζουν και να λοιδορούν την ορθόδοξη πίστη μας. Η Ελληνική Λύση αυτό τον άθλιο και ρατσιστικό νόμο θα καταργήσει», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Κ. Βελόπουλου κάνοντας και…. προγραμματικές δηλώσεις.

«Έπειτα από συνεχείς καταγγελίες πολιτών, κυρίως από τα νησιά όπου υπάρχουν hot spot, προς την Ελληνική Λύση αναφορικά με την ελεύθερη κυκλοφορία λαθρομεταναστών στις πόλεις, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την δημόσια υγεία, επισημαίνουμε τα εξής: Όσο οι Έλληνες μένουμε σπίτι, όσο οι ιερείς διώκονται ποινικά με την αυτόφωρη διαδικασία επειδή προχώρησαν σε Θεία Μετάληψη πιστών, την οποία κάποιοι αποκαλούν «καταστροφικό λάθος», όσο η Αστυνομία περικυκλώνει ναούς, και οι πιστοί καθίστανται κατηγορούμενοι σε ποινικές δικογραφίες», αναφέρει και συνεχίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την ίδια στιγμή, τα παράνομα τζαμιά εξακολουθούν να λειτουργούν, οι λαθρομετανάστες κάνουν ανενόχλητοι βόλτες στα νησιά, κυκλοφορούν κατά ομάδες, παίζουν ομαδικά αθλήματα, χωρίς να τους επιβάλλεται καμία ποινή, ούτε καν σύσταση. Τέλος, αν για την Νέα Δημοκρατία τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν ισχύουν για όλους, τότε για την Ελληνική Λύση αυτά δεν ισχύουν καθόλου», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.