ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ. Βελόπουλος: «Ούτε ο Κ. Μητσοτάκης ούτε ο Α. Τσίπρας παρουσίασαν ένα σοβαρό οικονομικό πρόγραμμα»

Κ. Βελόπουλος: «Ούτε ο Κ. Μητσοτάκης ούτε ο Α. Τσίπρας παρουσίασαν ένα σοβαρό οικονομικό πρόγραμμα»

Κριτική τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχουν πρόγραμμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«O κ. Μητσοτάκης μας έλεγε “μένουμε σπίτι και μένουμε ασφαλείς”. Ο κ. Τσίπρας μας λέει “μένουμε όρθιοι” Κανείς όμως δεν μας παρουσιάζει ένα σοβαρό οικονομικό πρόγραμμα για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, ώστε να μείνουμε όλοι Έλληνες στην Ελλάδα, και να μην αναγκαστούμε να φύγουμε στο εξωτερικό, εξαιτίας μίας κατεστραμμένης οικονομίας!», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος και προσέθεσε: «Και τα δύο προγράμματα, τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μας επιβεβαιώνουν πως δυστυχώς, δεν έχουν πρόγραμμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.