ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Βελόπουλος: «Όποιο τουρκικό πλοίο φτάσει στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί»

Κ.Βελόπουλος: «Όποιο τουρκικό πλοίο φτάσει στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί»

Τις τελευταίες ενέργειες της Άγκυρας και την αντίδραση της Ελλάδας σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Το έχω πει δημοσίως. Αν πάνε στα έξι ή στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί το σκάφος είτε αυτό είναι γεωτρύπανο είτε ερευνητικό. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε μέχρι που φτάνει η αξιοπρέπειά μας. Η “κόκκινη” γραμμή μας. Εδώ και 50 χρόνια η ιστορία των έξι και 12 μιλίων είναι στημένο πολιτικό παιχνίδι», δήλωσε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημείωσε πως «το πιο σημαντικό για εμένα είναι η εξωτερική μας πολιτική. Είμαστε η μοναδική χώρα που κάνει εξωτερική πολιτική με επιστολές» είπε και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κάνουμε πράξεις. Αυτό που έκανε η Τουρκία πριν 15 μέρες να το κάνουμε εμείς. Δασμούς στα τουρκικά προϊόντα. Θα τους επέβαλα δασμούς. Δεν μπορεί να μου κάνει τον νταή ο Ερντογάν και να μην απαντάω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως ζητά εδώ και αρκετό καιρό τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.