ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάλεσμα «Ελληνικής Λύσης» σε κυβέρνηση για συμμαχίες: «Τα συμφέροντα μας ταυτίζονται με της Γαλλίας»

Κάλεσμα «Ελληνικής Λύσης» σε κυβέρνηση για συμμαχίες: «Τα συμφέροντα μας ταυτίζονται με της Γαλλίας»

Η Ελληνική Λύση με ανακοίνωση της αναφέρθηκε στην αρνητική πρόβλεψη του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών για την ελληνική οικονομία, αλλά και στις συμμαχίες που πρέπει να κάνει η Ελλάδα.

«Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για τις ολέθριες συνέπειες της πανδημίας στην ελληνική οικονομία, που επιβεβαιώνονται και από τον ΙΟΒΕ. Έχοντας καταθέσει, μάλιστα, προτάσεις για παραγωγική ανασυγκρότηση, οικονομικό πατριωτισμό και εθνικό προστατευτισμό. Η συνεχιζόμενη προσπάθεια εξωραϊσμού της κατάστασης συνιστά εθνικό έγκλημα. Καλούμε -έστω και τώρα- την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, προτού είναι πολύ αργά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλη παρέμβασή της, σχετικά με τις διεθνείς συμμαχίες της χώρας μας, σημειώνει: «Η Ελληνική Λύση έχει τονίσει με σαφήνεια πως στη δεδομένη χρονική στιγμή τα συμφέροντα της Ελλάδας ταυτίζονται με αυτά της Γαλλίας. Η διγλωσσία των ΗΠΑ με τον Λευκό Οίκο να σέρνεται από τον Ερντογάν και οι χρυσές δουλειές της Γερμανίας με την Τουρκία δεν αφήνουν περιθώρια για αυταπάτες. Η διπλωματία των εξοπλισμών», καταλήγει η ανακοίνωση «επιβάλλει τη συμφωνία με τη Γαλλία για τις φρεγάτες με ταυτόχρονη δέσμευση ενιαίου αμυντικού μετώπου. Ελλάς – Γαλλία, συμμαχία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.