Κ.Βελόπουλος: «Οι Έλληνες να εκπαιδευτούν στα όπλα – Να γίνουμε Σπαρτιάτες»

Κ.Βελόπουλος: «Οι Έλληνες να εκπαιδευτούν στα όπλα – Να γίνουμε Σπαρτιάτες»

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε πως οι Έλληνες θα πρέπει να εκπαιδευτούν στα όπλα.

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε «θα καταθέσω πρόταση νόμου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να έχει άδεια οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής ο Έλληνας στο σπίτι του».

Μάλιστα ο κ. Βελόπουλος επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «θα κάνουμε πολιτοφύλακα – εθνοφύλακα τον κάθε Έλληνα απ’ άκρη σ’ άκρη. Όποιος μπαίνει ακάλεστος στο σπίτι μας, θα βγαίνει σουρωτήρι».

Τόνισε δε την ανάγκη να εκπαιδευτούν και οι γυναίκες. «Να πηγαίνουν έστω μία φορά το χρόνο να κάνουν χρήση όπλου, να ξέρουν, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές. Και οι άνδρες, φυσικά. Να δω πότε θα καταλάβουν τα κόμματα του συστήματος ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουμε Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες!» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

«Οι Ελβετοί το όπλο το έχουν σπίτι, σε κιβώτιο. Κι αν γίνει κάτι, ξέρουν πού θα πάνε. Έτσι δεν θα έπρεπε να είμαστε και εμείς; Έχουμε Τουρκία απέναντι, δεν έχουμε Λιχτενστάιν, ούτε Μονακό και Λουξεμβούργο» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την επικίνδυνη κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων, ο κ. Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε προειδοποιήσει ότι οι συμφωνίες που υπέγραψε η κυβέρνηση, ανοίγουν την “κερκόπορτα” για την εισβολή της Τουρκίας στην ΑΟΖ του Καστελόριζου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.