ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση αναλώνεται στην επικοινωνιακή εξαπάτηση των πολιτών για να κρύψει την πραγματικότητα»

Κ.Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση αναλώνεται στην επικοινωνιακή εξαπάτηση των πολιτών για να κρύψει την πραγματικότητα»

«Τόσο η έκθεση του ΔΝΤ όσο και του IIF τοποθετούν την Ελλάδα ως ‘παγκόσμια πρωταθλήτρια’ στην αύξηση του δημόσιου χρέους» κατήγγειλε χθες με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Όπως ανέφερε, το δημόσιο χρέος της χώρας, σύμφωνα με το ΔΝΤ, υπολογίζεται στο 213,1% για το 2020, ενώ το IIF εκτιμά ότι ο δείκτης χρέους της γενικής κυβέρνησης για το ίδιο έτος θα διαμορφωθεί στο 248,53%. Τα στοιχεία αυτά, σημείωσε το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, «δείχνουν την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης στην οικονομική πολιτική, που, μαζί με την υγειονομική κατάρρευση της Ελλάδας, την καθιστούν ανίκανη και επικίνδυνη να διαχειριστεί τα μεγάλα εθνικά προβλήματα.

Όπως και στα εθνικά θέματα, η κυβέρνηση αναλώνεται στην επικοινωνιακή εξαπάτηση των πολιτών, για να κρύψει την πραγματικότητα. Εκτός εάν αυτός είναι ο σκοπός τους, υπό την απειλή της χρεοκοπίας, να παραδώσουν γη και ύδωρ σε Τουρκία και δανειστές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Βελόπουλος ασκεί διαρκώς σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομία, με τελευταία αυτήν από το βήμα της Βουλής. «Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην οικονομία. Δανείζεστε συνεχώς και σχέδιο για την ανάπτυξη δεν έχετε. Δεν υπάρχει σχέδιο για παραγωγή πλούτου. Δεν γίνεται να φορολογείτε τους πολίτες, να κλείνετε τα μαγαζιά τους και μετά να τους ζητάτε τα ρέστα, καλώντας τους να πληρώσουν ΔΕΗ, εισφορές, φόρους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.