ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Βελόπουλος: «Προειδοποιώ την κυβέρνηση – Μην δω ανεμογεννήτριες στα καμένα! Θα είστε ηθικοί αυτουργοί»

Κ.Βελόπουλος: «Προειδοποιώ την κυβέρνηση – Μην δω ανεμογεννήτριες στα καμένα! Θα είστε ηθικοί αυτουργοί»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από τις δηλώσεις του έστειλε το δικό του μήνυμα προς την κυβέρνηση, με αφορμή την φωτιά στην Κορινθία.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Μεταρρυθμίσεις αναφορικά με τις σχέσεις γονέων και τέκνων και άλλα ζητήματα οικογενειακού δικαίου».

Ο Θεός για να φτιάξει τον κόσμο χρειάστηκε 7 ημέρες. Στο τέλος έπλασε τον άνδρα και μετά έπλασε και την γυναίκα για να έχει παρέα ο άνδρας. Έτσι έχουμε την μητρότητα και την πατρότητα. Και εσείς ως ΝΔ έρχεστε τώρα και αφαιρείτε την μητρότητα και την πατρότητα. Αυτό το «σεξουαλική κατεύθυνση φύλου» τι το θέλατε; Δεν περίμενα ότι αυτό το ν/σ θα έφερε κ. Υπουργέ την δική σας υπογραφή, που είστε θρησκευόμενος. Δεν γίνεται ο Γιώργος και ο Νίκος να παντρεύονται και να έχουν παιδί. Πολλοί εκ των βουλευτών της ΝΔ πιστεύω ότι συμφωνούν με αυτό που λέω, γιατί πρόκειται για τα ιερά και τα όσια της οικογένειας. Γι΄αυτό και σας καλώ να το πάρετε πίσω τώρα! Ο καθένας στο κρεββάτι του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά όχι ό,τι είναι αφύσικο να τον βαφτίζουμε φυσικό και ό,τι είναι παρά φύσιν να το βαφτίζουμε κατά φύσιν. Είναι ένα αποτυχημένο ν/σ που διχάζει το λαό, αφού πρώτα η ΝΔ κατάφερε να διχάσει τους 158 βουλευτές της. Και ζητώ από τους βουλευτές της ΝΔ να προστατεύσουν τα ιερά και τα όσια της οικογένειας και την Ελλάδα. Γιατί αυτό που έρχεται είναι χειρότερο από ό,τι κάνετε τώρα. Οι προηγούμενοι ψήφισαν την αλλαγή φύλου στα 16, εσείς τώρα ψηφίζετε τον γονέα 1 και γονέα 2, μετά θα ψηφίσετε την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα. Η καταστροφή έρχεται βήμα – βήμα. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να αφήσετε ιερή παρακαταθήκη για την Ελλάδα, για την πατρίδα.

Χθες κάηκε η Κόρινθος, κάηκε ένα πανέμορφο δάσος. Σας προειδοποιώ μην δω του χρόνου ανεμογεννήτριες στα καμμένα. το ίδιο έγινε με την Εύβοια. Καιγόταν η Εύβοια τόσες μέρες και μετά είδαμε να ξεφυτρώνουν ανεμογεννήτριες. Σήμερα η Αθήνα ασφυκτιά από την στάχτη. Και σας ερωτώ γιατί δεν λειτούργησε το 112; Ούτε τα sms λειτούργησαν για να φύγει ο κόσμος. Πόσοι από εσάς έχετε επισκεφθεί αυτό το δάσος; Γιατί σας βλέπω τώρα έτοιμους να δώσετε άδεια να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες. Και όλο αυτό μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε τους φίλους σας τους Γερμανούς, όπως είχε πει και ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του. Στόχος είναι αν δουλέψουν οι φίλοι σας οι Γερμανοί.

Απορώ με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας. Τόσο η ΠτΔ όσο και ο πρωθυπουργός στα μηνύματά τους για την επέτειο της ποντιακής γενοκτονίας χθες δεν αναφέρουν που θεά ποιος τους σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Λέει η κ. Σακελλαροπούλου στο tweet που έκανε: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων του ποντιακού ελληνισμού, που εξοντώθηκαν με απάνθρωπο τρόπο. Η διεθνής αναγνώριση της γενοκτονίας και η απερίφραστη καταδίκη της είναι χρέος όλων μας και πράξη με βαθιά πολιτική και ανθρώπινη σημασία». Και ο πρωθυπουργός στο δικό του tweet αναφέρει: «102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε. Ο ποντιακός ελληνισμός δεν ξεχνά. Προχωρά. Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα. Και η ημέρα μνήμης θα μείνει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης». Πού σκοτώθηκαν αυτοί οι άνθρωποι; Στον συνωστισμό της Σμύρνης; Γιατί δεν τολμάτε να πείτε την λέξη τούρκος και Τουρκία; Πού είναι οι λέξεις «Τούρκος», «Τουρκία», «Μογγόλος», που έσφαξαν τους Πόντιους; Είναι ηθική και ιστορική υποχρέωση να το αναδείξουμε. ΟΙ ψηφοφόροι της ΝΔ είναι νοικοκυραίοι άνθρωποι και τα βλέπουν αυτά. Δεν είστε πια η ΝΔ. Είστε μια μεταλλαγμένη ΝΔ του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΝΑΛ, του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα οι Τούρκοι έφθασαν στην Σέριφο. Βγήκαν τουρκικά αλιευτικά σκάφη στο Αιγαίο και έφθασαν στην Σέριφο! Και αυτό έγινε γιατί καμμία κυβέρνηση δεν έκανε τόσα χρόνια αλιευτικές ζώνες. Τον Μάρτιο του 21 ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να ορίσουμε αλιευτικές ζώνες και χάσαμε την ευκαιρία. Και έτσι τώρα οι τούρκοι ψαρεύουν στο Αιγαίο τα ελληνικά ψάρια και τα βαφτίζουν τουρκικά, και τα πουλούν, και κερδίζουν οι Τούρκοι. Είχαμε βέβαια και έναν πρωθυπουργό που έλεγε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Και πολύ θα ήθελα να μάθω πού είναι μία πατριωτική φωνή που μιλούσε για έθνος, πατρίδα, ιδεολογία, σύνορα, Έλληνες. Γιατί το κόμμα αυτό της ΝΔ δεν έχει καμμία σχέση με το ιδεολογικό υπόβαθρο της ΝΔ που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής.

Και θα σας δώσω παραδείγματα γι’ αυτό: Έχουμε την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε παράνομους μετανάστες, ο μπάφος στους Έλληνες, μάλιστα ζήτησε συγγνώμη και Άδωνις για τον μπάφο (όλα τα περιμένω από τον Άδωνι), η αλλαγή φύλου στα 16, ο γονέας 1 και ο γονέας 2, ο ψευτο-μακεδόνας Ζάεφ που τρέξατε να τον προϋπαντήσετε, το μήνυμα του πρωθυπουργού για τους ΛΟΑΤΚΙ και η απουσία μηνύματος για την ημέρα της ελληνικής οικογένειας που ήταν ακριβώς την προηγούμενη μέρα, η απουσία οποιασδήποτε απόφασης υπέρ της οικογένειας του Κατσίφα και των Βορειο-Ηπειρωτών, η εγκληματικότητα, που η Ελλάδα έχει γίνει Καμπούλ. Πολλά άλλα θα μπορούσα να παραθέσω για να ακούσουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ, που αγαπούν την Ελλάδα, την Πατρίδα και την Ορθοδοξία. Το μόνο πατριωτικό κόμμα στην βουλή σήμερα είναι η Ελληνική Λύση και από εμάς θα ακούτε μόνο αλήθεια, επιχειρήματα και σοβαρότητα.

Κάνατε εγκλήματα με τα lockdown. Διαλύσατε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Διαλύσατε εμένα και σχοινοβατώ αν θα απολύσω κόσμο ή όχι. Σταματήστε αμέσως την υψηλή φορολόγηση. Βάλτε φόρο 10% για να μείνουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Όχι να παρακαλάτε την Fraport και την Ελληνικός Χρυσός, που δεν πληρώνουν κανένα φόρο. Η Ρουμανία έχει φόρο στις επιχειρήσεις 3% και το ΑΕΠ της από 160 δις που ήταν πριν 7 χρόνια σήμερα είναι στα 230 δις. Σε αντίθεση με την Ελλάδα που πριν 7 χρόνια είχε ΑΕΠ 230 δις και σήμερα το έχει φθάσει στα 170 δις. Όμως όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ουδείς ή ελάχιστοι εδώ μέσα έχουν δουλέψει στην ζωή τους. Όταν εργάζεσαι παράγεις πλούτο. Και επειδή μας ζαλίσατε με τα επιδόματα, θα σας πω άλλη μια φορά ότι είμαι εναντίον των επιδομάτων. Δεν γίνεται να επιδοτούμε την ανεργία, την μαλθακότητα και την τεμπελιά. Ο Έλληνας πρέπει να δουλεύει, πρέπει να μάθει τι σημαίνει τριβή με την εργασία. Εσείς τι κάνετε; Επιδοτείτε επιχειρήσεις και εργαζόμενους με δανεικά! Τα χρήματα όμως που θα πάρουμε από το Ταμείο Ανάκαμψης πρέπει να επιστραφούν με τόκο. Έχετε εκπονήσει κάποιο σχέδιο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα επιστραφούν τα χρήματα; Ο πρωθυπουργός όμως έτρεξε στα εγκαίνια της Fraport, μια επένδυση που είναι για γέλια και για κλάματα. Γιατί δώσατε δάνεια για να γίνει η επένδυση. Με δανεικά γίνομαι και εγώ επενδυτής. Όμως έτσι κάνατε πάντα. Εξυπηρετείτε τους ολιγάρχες κάθε μέρα σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Ας πάμε όμως στον κορωναϊό και ας ξεκαθαρίσουμε τους όρους πανδημία και επιδημία. Επιδημία είναι η έξαρση μιας λοιμώδους ασθένειας σε μία δεδομένη χρονική περίοδο σε βαθμό μεγαλύτερο του αναμενόμενου. Πανδημία είναι η επιδημία λοιμώδους ασθένειας που εξαπλώνεται σε παγκόσμια κλίμακα και απειλεί το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού. Πέρυσι λοιπόν πρότεινα στην κυβέρνηση να συσταθεί μια επιτροπή από συγκεκριμένους επιστήμονες: Επιδημιολόγους, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, επιστήμονες με γνώση στη διαχείριση κρίσεων, στην μαθηματική κοινωνιολογία, στην επιστήμη των συστημάτων, στην ανάλυση των αποφάσεων. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχουν τα μέλη της επιτροπής. Εσείς αντίθετα στην επιτροπή βάλατε επικεφαλής στον κ. Εξαδάκτυλο, πλαστικό χειρουργό, όχι επιδημιολόγο, ή λοιμωξιολόγο, βάλατε την κ. Παγώνη, που δεν είναι επιδημιολόγος. Τι λέμε εμείς στην Ελληνική Λύση; Σε μία περίπτωση επιδημίας ή σε μια περίπτωση πανδημίας, που αποφασίζεται ότι επιβάλλεται ο εμβολιασμός του πληθυσμού, θα πρέπει να ερευνηθεί ποιος είναι ο κατασκευαστής ή οι κατασκευαστές του εμβολίου, ποιο είναι το ιστορικό των κατασκευαστών, γιατί οι φαρμακοβιομηχανίες είναι επιχειρήσεις που επιδιώκουν την κερδοφορία και έχουν δολοφονήσει ανθρώπους στην Αφρική, ποιος είναι ο χρόνος δοκιμής των εμβολίων και ποιοι τα προτείνουν, ποια είναι η αποτελεσματικότητά τους, σε ποιες ηλικίες είναι απαραίτητα, ποιες είναι οι παρενέργειες και ποιος ο αριθμός των θυμάτων. Αυτές οι ερωτήσεις δεν έγιναν ποτέ. Και εμείς πρέπει να κάνουμε τα εμβόλια επειδή το λένε τα κανάλια ή επειδή το λέει ο κ. Εξαδάκτυλος, ο πλαστικός χειρουργός, που έχει ασυλία από τον κ. Μητσοτάκη; Ο Μοντενιέ, ο νομπελίστας, είπε ότι δεν θα εμβολιαστεί, γιατί τα εμβόλια ευθύνονται για τις μεταλλάξεις. Και θα πάω τώρα εγώ να πω στους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο; Ο καθείς είναι υπεύθυνος για το σώμα του. Όποιος θέλει κάνει το εμβόλιο και όποιος δεν θέλει δεν το κάνει. Κάποτε αποκαλούσαν συνωμοσιολόγο τον Νώε, μέχρι που άρχισε να βρέχει. Δεν είμαι συνωμοσιολόγος. Εγώ όμως έχω εδώ ένα dvd και το καταθέτω στα πρακτικά, το οποίο περιέχει απομανγητοφωνημένη συνέντευξη του εκλεκτού του πρωθυπουργού, το κ. Klaus Schwab, ο οποίος έλεγε το 2016: «…θα εμφυτεύσουμε τσιπάκι στου ανθρώπους σε 10 χρόνια». Αυτό το έλεγε το 2016. Και το βιβλίο αυτού του κυρίου για την μεγάλη επανεκκίνηση, το έχει ο κ. Μητσοτάκης στο γραφείο του. Όταν ο πρωθυπουργός έχει αυτόν ως τοτέμ κάτι δεν πάει καλά.

Κάνατε λάθη στην διαχείριση της πανδημίας. Και θα σας τα παραθέσω:

-Εχουμε την εγκληματική απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων στην συνεδρίασή τους στις 18/5, που αποφάσισαν να μην εισηγηθεί το υπουργείο υγείας τη χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπεία για τους νοσούντες με κορωναϊό, παρ’ ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων τα έχει εγκρίνει από τις 5/3.

-Στην Γαλλία είναι δωρεάν το τεστ PCR για τους Γάλλους πολίτες και τους τουρίστες. Στην Ελλάδα για να το κάνει κάποιος στοιχίζει 60 ευρώ.

-Για την κακή διαχείριση της πανδημίας ευθύνεται η επιτροπή λοιμωξιολόγων μόνο κατά 20% γιατί το 80% της ευθύνης το φέρει το Βερολίνο που επιβάλλει αποφάσεις.

-Η εντολή για μη παραγωγή φαρμάκων και εμβολίων όπως και η μη ευρεία χρήση φαρμάκων, που χρησιμοποιούνται από άλλες χώρες είναι κυβερνητική απόφαση; Όχι! Είναι γερμανική εντολή!

-Αφού έχει δοθεί άδεια από τον FDA για δύο δόσεις εμβολίου πειραματικά έως το 2023 γνωρίζει κανείς ποιες θα είναι οι συνέπειες αν γίνει και 3η δόση; Για να μην αναφερθώ σε μακρόχρονη επανάληψη.

-Βγήκε η κ. Παγώνη και είπε ότι στη διάρκεια του lockdown δεν έστειλε ποτέ sms. Αναγκάζατε όμως τους Έλληνες πολίτες να στέλνουν sms για να μπορέσουν να βγουν από τα σπίτια τους.

-Η καθηγήτρια επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής κ. Ψαλτοπούλου, βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε ότι οι μεταλλάξεις προκλήθηκαν από τους ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες.

-Λέτε ότι όσοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει αν απολυθούν από το δημόσιο, να μπουν σε καραντίνα, να εξοστρακιστούν από την κοινωνία. Αλλά ανέχεστε του λαθρομετανάστες που δεν εμβολιάζονται και παίρνουν 500ευρα και την ελληνική ιθαγένεια.

-Η αναπληρώτρια καθηγήτρια ιολογίας στο πανεπιστήμιο Ροκφέλερ στη Ν. Υόρκη κ. Θεοδώρα Χατζηιωάννου, αντικρούει ευθέως όσα επικοινωνεί προς τους πολίτες η κυβέρνηση. Λέει: «Η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στους εμβολιασμούς. Το ποσοστό του πληθυσμού που έχει ολοκληρώσει και τις δύο δόσεις των εμβολίων είναι εξαιρετικά μικρό. Δεν έχει φθάσει ακόμα ούτε το 1/3 του πληθυσμού ο πλήρης εμβολιασμός». Και εσείς τώρα θέλετε να προχωρήσετε σε εμβολιασμού παιδιών. Χθες ο κ. Κούβελας είπε ότι αυτό είναι έγκλημα. Στο εξωτερικό το ίδιο λένε. Εσείς όμως θα εμβολιάσετε μικρά παιδιά;

-Για να μην παραθέσω τα στοιχεία της ΕΕ που αφορούν στις παρενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια.

-Χθες ο κυβερνήτης του Τέξας με εντολή του απαγόρευσε την υποχρεωτική χρήση της μάσκας λέγοντας ότι η μάσκα δημιουργεί προβλήματα. Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι η μάσκα που δυσκολεύει την αναπνοή μας δεν προκαλεί προβλήματα; Πείτε μου έναν επιστήμονα σοβαρό. Όχι από τους γνωστούς, που βγαίνουν στον ΣΚΑΪ, στο ΣΤΑΡ, στο MEGA, γιατί αυτοί είναι λιβανιστήρια της κυβέρνησης.

Πάμε και στην οικονομία, όπου η καταστροφή είναι προφανής. Το πρώτο 5μηνο του έτους το δημοσιονομικό έλλειμμα ανήλθε σε 8,8 δις ευρώ έναντι ελλείμματος 4,072 δις το αντίστοιχο διάστημα του 2020. Δηλαδή μιλάμε για υπερδιπλάσιο έλλειμμα! Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε έλλειμμα ύψους 6,211 δις ευρώ έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 1,516 δις για την ίδια περίοδο του 2020. Μιλάμε δηλαδή για τετραπλασιασμό του πρωτογενούς ελλείμματος. Αυτή είναι η ανάπτυξη της ΝΔ! Στον αντίποδα θα σας πω τι έκανε ο νοτιοκορεάτης πρόεδρος. Παρουσιάζοντας το νέο επενδυτικό πρόγραμμα είπε ότι η κυβέρνηση δίνει κίνητρα στις βιομηχανίες της χώρας και προσφέρει φοροαπαλλαγές, χαμηλότοκα δάνεια και ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής.

Στον τουρισμό γίναμε περίγελως. Θυμάστε την ταινία «Γοργόνες και μάγκες» του 1968; ΟΙ κάτοικοι ενός νησιού περίμεναν τους τουρίστες σαν μάννα εξ ουρανού και οι τουρίστες ήρθαν πεινασμένοι. Το ίδιο έγινε φέτος στη Ρόδο. Έχετε κάνει τον Έλληνα επαίτη! Και με όποιον από τη ΝΔ πεις ότι η Ελλάδα έχει γεμίσει με λαθρομετανάστες θα σου πει «ναι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα». Και αν του πεις ότι μπαίνουν καθημερινά από τον Έβρο, θα σου απαντήσει «ναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό» και αν του πεις για την οικονομία θα σου απαντήσει «ναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το άλλο». Αυτό κάνετε. Κάνετε εγκληματικά λάθη.

Είστε το κόμμα του διχασμού και των διακρίσεων. Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός αποκάλεσε ψεκασμένους όσους διαφωνούν μαζί του. Ο ανοιχτόμυαλος Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος σήμερα θέλει αν γίνει νέος Θεός, νέος Μωυσής, και να αλλάξει τον άντρα και τη γυναίκα, ,τον πατέρα και τη μητέρα, με γονέα 1 και γονέα 2.

Πάρτε αποφάσεις για να λειτουργήσει η δικαιοσύνη. Δεν γίνεται να αδικούμε συνεχώς τον Έλληνα. Δεν γίνεται να λέτε ότι θα δαπανήσουμε 429 ευρώ το μήνα για την διατροφή κάθε λαθρομετανάστη όταν εσείς προεκλογικά λέγατε ότι θα τους διώξετε. Και τώρα λέτε ότι για τη σίτισή τους μόνο θα πρέπει να δαπανήσουμε 1 δις. Αν δίναμε 1 δις στους Έλληνες για να κάνουν παιδιά θα είχαμε λύσει το δημογραφικό πρόβλημα. Αυτή είναι η διαφορά σας από εμάς. Εμείς λέμε πρώτα η Ελλάδα, πρώτα ο Έλληνας. Μακάρι ως χώρα να είχαμε χρήματα και να ταΐσουμε όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε όμως λεφτά για να ταΐσουμε ούτε τους Έλληνες.

Κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη της ψήφου που σας έδωσε ο λαός. Όλα όσα κάνετε είναι αντίθετα από όσα είπατε και υποσχεθήκατε προεκλογικά. Αν οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν αντιληφθούν ότι το κόμμα αυτό δεν είναι η ΝΔ που πίστευαν ότι είναι και δεν καταλάβουν ότι πρώτα είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες, τότε θα πάμε πιο βαθιά στον βούρκο και δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.