ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θα απέχει και η Ελληνική Λύση από την ομιλία του Β.Ζελένσκι στην Βουλή

Η Ελληνική Λύση καταγγέλλει τον κ. Τασούλα ότι παραβιάζει για μια ακόμα φορά τον ΚτΒ

Θα απέχει και η Ελληνική Λύση από την ομιλία του Β.Ζελένσκι στην Βουλή

Η Ελληνική Λύση δεν θα δώσει το παρών στις 7 Απριλίου στην Βουλή, όπου ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, θα απευθύνει μήνυμα, καθώς την πρόσκληση στον Ουκρανό Πρόεδρο την έκανε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την 25η Μαρτίου και όχι ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Η Ελληνική Λύση καταγγέλλει ότι αυτό αποτελεί «παραβίαση του άρθρου 62Α του ΚτΒ όπου περιγράφει με σαφήνεια την διαδικασία πρόσκλησης ενός αρχηγού κράτους».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση, μάλιστα καταγγέλλει τον κ. Τασούλα ότι παραβιάζει για μια ακόμα φορά τον ΚτΒ γι΄αυτό και «εκφράζει την αντίθεση της στο διάγγελμα του κ. Βολοντιμίρ Ζελένσκι και δεν θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο διάγγελμα του Προέδρου της Ουκρανίας».

Παράλληλα η Ελληνική Λύση ζητά με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής να απευθύνει πρόσκληση στον πρωθυπουργό της ομόδοξης Αρμενίας, κ. Νικόλ Πασινιάν, του οποίου «η χώρα υφίσταται μία βάναυση και βάρβαρη επέμβαση με σαφέστατα χαρακτηριστικά εθνοκάθαρσης».

Νωρίτερα, στην Διάσκεψη των Προέδρων, το ΜέΡΑ 25 δήλωσε πως θα η κοινοβουλευτική ομάδα θα παραστεί στο διάγγελμα Ζελένσκι στην Ολομέλεια με την συμβολική συμμετοχή ενός βουλευτή ως ένδειξη στήριξης ενός λαού του οποίου η επικράτεια παραβιάζεται από τον στρατό άλλου κράτους.​ Δεν διαφώνησε με την ομιλία του Ουκρανού Προέδρου αλλά ζήτησε να μπορεί να μιλήσουν μαζί του και οι πολιτικοί αρχηγοί ή εκπρόσωποι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης δεν θα παραστεί στην ομιλία Ζελένσκι ούτε το ΚΚΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.