ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνική Λύση για δηλώσεις Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αν δεν τον διαψεύσει ο Κ.Μητσοτάκης είναι σα να ομολογεί εθνική μειοδοσία»

«Ο πρωθυπουργός ανάβει φωτιά και στη Θράκη», σχολιάζει ο Κ.Βελόπουλος

Ελληνική Λύση για δηλώσεις Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αν δεν τον διαψεύσει ο Κ.Μητσοτάκης είναι σα να ομολογεί εθνική μειοδοσία»

Η Ελληνική Λύση και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος, αναφέρθηκαν στις δηλώσεις Ρ.Τ.Ερντογάν για τη Δυτική Θράκη και έκαναν λόγο για «εθνική μειοδοσία» και σχολίασαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανάβει φωτιά και στη Θράκη» και κάλεσαν τους βουλευτές της ΝΔ που διαθέτουν «εθνική αξιοπρέπεια» να αποτρέψουν «με κάθε τρόπο τη διαφαινόμενη προδοσία».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:

«Ο αιμοσταγής δικτάτορας Ερντογάν, Ισχυρίστηκε με δημόσιο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του, ότι έχει συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την «τακτοποίηση» των θεμάτων που αφορούν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης! Παρέθεσε μάλιστα και «οδικό χάρτη» για να υλοποιηθούν τα «συμφωνηθέντα». Εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν βγει άμεσα με δημόσια δήλωση του να διαψεύσει τους ισχυρισμούς Ερντογάν, είναι σα να ομολογεί εθνική μειοδοσία εις βάρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας. Η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης αποτελείται αποκλειστικά από Έλληνες πολίτες και δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με οποιονδήποτε «αλλοδαπό». Η Ελληνική Λύση καλεί για άλλη μια φορά όσους βουλευτές της ΝΔ διαθέτουν Εθνική Αξιοπρέπεια, να αποτρέψουν με κάθε τρόπο τη διαφαινόμενη προδοσία».

Ο κ.Βελόπουλος στο Twitter έγραψε το εξής, συνοδεία του βίντεο με τις δηλώσεις του Ερντογάν για τη Δυτική Θράκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πρωθυπουργός ανάβει φωτιά και στη Θράκη! Έρχεται και η συμφωνία για τη μουσουλμανική κοινότητα Θράκης λέει ο Ερντογάν, παραβιάζοντας ωμά την συνθήκη της Λωζάνης. Για το τουρκικό προξενείο και το ξήλωμα του θα είναι η απάντηση της Ελληνικής κυβέρνησης;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.