ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνική Λύση κατά Ιερώνυμου: «Συμπεριφέρεται ως κυβερνητικός εκπρόσωπος»

«Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ένθερμος υποστηρικτής του Μητσοτάκη ο Ιερώνυμος» αναφέρει το κόμμα

Ελληνική Λύση κατά Ιερώνυμου: «Συμπεριφέρεται ως κυβερνητικός εκπρόσωπος»

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Ελληνική Λύση μετά τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, υποστηρίζοντας με δήλωσή της ότι συμπεριφέρεται ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Χήτας εξέφρασε την ενόχλησή του για την δημόσια αποδοκιμασία που εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος στις δηλώσεις Βελόπουλου, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη καλούσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να μετανοήσουν, αλλιώς να μην πάνε στις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα.

«Διαβάσαμε κάποιες δηλώσεις και νομίζαμε ότι τις έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Δυστυχώς είδαμε ότι τις έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Σε ρόλο εκπροσώπου Τύπου της κυβέρνησης ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Υιοθετεί τα όσα αναφέρουν τα τρολ της ΝΔ στο διαδύκτιο και τα πληρωμένα site για μια παραποιημένη δήλωση του προέδρου μας» είπε αρχικά ο κ. Χήτας και πρόσθεσε «ο πρόεδρος μας είπε να μην πάνε στις εκκλησίες για ψηφοθηρικούς λόγους και ήταν παραίνεση – μην πάτε αν θέλετε. Δεν σας είπε μην πάτε. Το να υιοθετεί ο Αρχιεπίσκοπος όσα λέει η ΝΔ μας στεναχωρεί. Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης. Δεν θα έκανε τέτοια δήλωση ο Χριστόδουλος. Προεκλογικά, ο αρχιεπίσκοπος αναλαμβάνει έναν άλλο ρόλο. Να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ένθερμος υποστηρικτής του Μητσοτάκη ο Ιερώνυμος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγουμένως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, είχε συμφωνήσει με τον Αρχιεπίσκοπο λέγοντας ότι είναι «άκρως προκλητικό αυτό που έκανε ο Βελόπουλος, κανένας βουλευτής δεν θα δώσει λογαριασμό σε πρόεδρο κόμματος αν θα θρησκεύεται ή όχι». Και συνέχισε τονίζοντας, ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πρέπει να πάρει πίσω την δήλωση αυτή, «δεν μπορεί κανείς να χαϊδέψει άτομα που θα προπηλακίσουν», σημείωσε. Ο κ. Πλεύρης, κατέληξε λέγοντας ότι είναι σημαντικό που ο Αρχιεπίσκοπος έκλεισε το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.