Κ.Βελόπουλος από Ιωάννινα: «Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να απειλεί με εκλογές επιζητώντας την ηγεμονία της αυτοδυναμίας»

«Όταν ψηφίζεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί μετά τις εκλογές»

Κ.Βελόπουλος από Ιωάννινα: «Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να απειλεί με εκλογές επιζητώντας την ηγεμονία της αυτοδυναμίας»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας από τα Ιωάννινα, ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «συνεχίζει τον ωμό εκβιασμό, συνεχίζει να απειλεί με εκλογές, επιζητώντας την ηγεμονία της αυτοδυναμίας, πάνω από 180 βουλευτές, για να μπορεί να ορίζει αυταρχικά τις αποφάσεις και να τις επιβάλλει».

Παράλληλα, επισήμανε πως οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις έχουν υψηλό κόστος την ώρα που η χώρα πορεύεται με δανεικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ζήτημα της δημόσιας Υγείας, ένα θέμα που, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, «καμία κυβέρνηση δεν τολμά να ακουμπήσει το θέμα» και παρέθεσε τη θέση του κόμματός του λέγοντας: «Υγεία, περίθαλψη, φάρμακα, πρέπει να δίδονται δωρεάν για τον πολίτη, χωρίς ρουσφέτια και φακελάκια».

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη, για εργαλειοποίηση της θρησκείας κατά την περιοδεία του στο Ωραιόκαστρο, ενώ στηλίτευσε δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, ως ωμό εκβιασμό σε Πομάκους στη Ροδόπη.

«Τους εκβίασε και για να τους δελεάσει να ψηφίσουν ΝΔ. Μάλιστα και υποσχέθηκε 1.000 θέσεις συνοριοφυλάκων στον Νομό Ροδόπης. Αυτό είναι ψευδές γιατί είναι αντισυνταγματικό», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην οικονομία τόνισε πως «σήμερα ο Οίκος Fitch διέλυσε τα μυθεύματα του Έλληνα πρωθυπουργού [σ.σ. εννοούσε τον κ. Μητσοτάκη] περί αναβάθμισης της εθνικής οικονομίας, μας άφησε στην κατηγορία των σκουπιδιών, σκουπίδια είναι η οικονομική πολιτική της ΝΔ».

Η Ελλάδα, επισήμανε ο κ. Βελόπουλος, είναι η μοναδική στην ΕΕ χώρα με διπλάσιους έμμεσους από τους άμεσους φόρους. Οι εφοπλιστές όπως ανέφερε, εισφέρουν απειροελάχιστα σε επίπεδο φόρων, ενώ τα φτωχότερα στρώματα σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος, ωστόσο, είπε πως ελαφρύνσεις έκανε η ΝΔ αλλά σε λάθος κατεύθυνση και επανέλαβε την πρόταση για οριζόντιο φόρο 15%.

Ο Κυρ. Βελόπουλος κάλεσε τον κόσμο «να καταλάβει πως, όταν ψηφίζεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί μετά τις εκλογές, γιατί μετά τις εκλογές, τέλος τα επιδόματα, τέλος τα pass, δεν το λέω εγώ, το λέει η Ευρωπαϊκή Ένωση… έρχεται οικονομικό τσουνάμι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με το πού βάζει τον πήχη για τον κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές είπε: «Να παραμείνουμε εκεί όπου είμαστε, να μη χάσουμε καθόλου και εάν μπορούμε και παραπάνω. Δεν είμαι ούτε υπερφίαλος, ούτε υπεραισιόδοξος, αλλά κατά την περιοδεία μου στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι, βλέπω μία άλλη εικόνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.