ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Βελόπουλος: «Εθνικό έγκλημα η εγκατάλειψη της Κύπρου από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για τις επιθέσεις των Τουρκοκυπρίων κατά των δυνάμεων του ΟΗΕ

Κ.Βελόπουλος: «Εθνικό έγκλημα η εγκατάλειψη της Κύπρου από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τις επιθέσεις των Τουρκοκυπρίων κατά μελών της δύναμης του ΟΗΕ.

Με αφορμή τα όσα εγκληματικά συμβαίνουν στην Κύπρο, με τις επιθέσεις των Τουρκοκυπρίων κατά μελών της δύναμης του ΟΗΕ στη νεκρή ζώνη, ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «εθνικό έγκλημα», αναφερόμενος στην «εγκατάλειψη της Κύπρου».

Αναλυτικά:

«Εθνικό έγκλημα η εγκατάλειψη της Κύπρου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η αντίδραση της ΝΔ στην επίθεση των Τούρκων εισβολέων εναντίον των μελών της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη. Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύει πως έχει εγκαταλείψει την Κύπρο στην τύχη της, γεγονός που φυσικά εκμεταλλεύεται ο Ερντογάν ο οποίος συνεχίζει ανενόχλητος τον «Αττίλα 3».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα απολογηθεί απέναντι στην ιστορία και όχι μόνο για το εθνικό έγκλημα που διαπράττει. Η ΝΔ όχι μόνον έχασε την μοναδική ευκαιρία να ταυτίσει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, με αντίστοιχες κυρώσεις κατά της Τουρκίας η οποία συνεχίζει την εθνοκάθαρση στην μαρτυρική Μεγαλόνησο, αλλά συνηγόρησε και στην ακύρωση του East Med, εξυπηρετώντας τα τουρκικά συμφέροντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.