ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Βελόπουλος: «Η κακοήθεια ξεπερνάει κάθε όριο – Οι “δημοσιογράφοι” είναι υπάλληλοι» (βίντεο)

«Το τι λέει κάποιος για κάποιον έχει αξία όταν κάποιος είναι σοβαρός»

Κ.Βελόπουλος: «Η κακοήθεια ξεπερνάει κάθε όριο – Οι “δημοσιογράφοι” είναι υπάλληλοι» (βίντεο)

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση στην ερώτηση που του έκανε η δημοσιογράφος του Mega Ανθή Βούλγαρη για τις επιστολές του Χριστού. 

Το πρωί της Πέμπτης (8/6) ο Κ.Βελόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή και εκεί, αναφερόμενος στην εργαλειοποίηση της πίστης δέχθηκε την εξής παρατήρηση από τη δημοσιογράφο: «Και εσείς πουλούσατε χειρόγραφα του Ιησού». 

Ο Κ.Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι «δεν πούλησα κανένα χειρόγραφο» και πρόσθεσε «δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε» και «τι κάνατε το 2013 κυρία Βούλγαρη; Εγώ παρουσίαζα αυτό που είναι στη μονη Διονυσίου».

Στη συνέχεια σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κ.Βελόπουλος δημοσίευσε το βίντεο από την εκπομπή στην οποία λέει τα εξής: «Το τι λέει κάποιος για κάποιον έχει αξία όταν κάποιος είναι σοβαρός. Εγώ πουλάω συγκεκριμένα πράγματα γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, θα ρωτήσετε τον Κ.Μητσοτάκη ή το Ν.Ανδρουλάκη που βρήκαν τα εκατομμύριά τους; Εσείς κύριε τι δουλειά κάνετε; Πού εργάζεστε και έχετε λεφτά; Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί δεν δουλεύω τον κόσμο». 

Στη λεζάντα του βίντεο γράφει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης: «ΑΝΑΓΚΆΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΩ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΈΣ, Η ΚΑΚΟΉΘΕΙΑ ΞΕΠΕΡΝΆΕΙ ΚΆΘΕ ΌΡΙΟ! Γνωρίζουμε ότι οι “δημοσιογράφοι” είναι υπάλληλος, ότι τα κανάλια μας μισούν, γιατί αρνηθήκαμε κάθε σχέση με τη διαπλοκη, κάθε σχέση υποτέλειας!Αυτοί δεν γνώριζαν ότι δεν “μασάμε τα λόγια μας; Στηρίζουν με λύσσα ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ και δεν το κρύβουν! ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ! Δεν μας θέλουν δεν τους θέλουμε!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.