ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κ.Βελόπουλος: «Ο Σ.Κασσελάκης είναι ένα πολιτικό προϊόν, που φτιάχτηκε με τοποθέτηση προϊόντος – O A.Τσίπρας τον έφερε»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως να μην έχει ιδεολογία»

Κ.Βελόπουλος: «Ο Σ.Κασσελάκης είναι ένα πολιτικό προϊόν, που φτιάχτηκε με τοποθέτηση προϊόντος – O A.Τσίπρας τον έφερε»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την πολιτική επικαιρότητα. 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στα φαινόμενα εγκληματικότητας που έχουν δει το «φως» το τελευταίο διάστημα, λέγοντας πως ο εγκλεισμός έχει οδηγήσει στην αύξηση της εγκληματικότητας.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ένα δυσάρεστο κοινωνικό φαινόμενο. Έβλεπα σήμερα τον πρωθυπουργό με τον κ. Γεωργιάδη να γελούν ενώ η Θεσσαλία πνίγεται. Αυτή είναι και η διαφορά του με τον κ. Κασσελάκη. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένα πολιτικό προϊόν, που φτιάχτηκε με τοποθέτηση προϊόντος. Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που έφερε τον Κασσελάκη. Το λένε οι ίδιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, όλο αυτό το περιτύλιγμα φαίνεται τόσο ωραίο, πέρα από την αισθητική και την πίστη που διαφωνώ με τη επιλογή του να παντρευτεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως να μην έχει ιδεολογία», είπε αρχικά.

«Η εικόνα που γονατίζει για να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή η εικόνα που φιλά το χέρι της γιαγιάς είναι επικοινωνία και είναι στημένα. Πήγε χτες στα ΑμεΑ και έκανε τον ζογκλέρ. Δεν τον έστησαν χτες και εκτέθηκε. Το λέω με συμπάθεια προς τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος ακόμα να μου απαντήσει εάν η μητέρα του συζύγου του έχει σχέση με έναν διαγωνισμό του Δημοσίου 1.2 δις ευρώ. Η μητέρα του έχει μία εταιρία στην Κόρινθο, η οποία πήγε να πάρει μία εργολαβία στην Ελλάδα. Εάν η δική μου πεθερά το έκανε αυτό θα είχα γίνει μανταλάκια στις εφημερίδες. Επίσης, το βιογραφικό του κ. Κασσελάκη λέει ψέματα. Πολιτικά το έθεσα στη Βουλή αλλά τι να κάνεις όταν ψηφίζεις Κασσελάκη και σου βγαίνει Μητσοτάκης», πρόσθεσε.

«Γιατί δεν κάναμε αντιπλημμυρικά έργα;»

Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία μετά τις κακοκαιρίες είπε πως υπάρχει ένας κύριος που έχει μία εταιρία η οποία συνεργάζεται με το κράτος και λέει πως η εταιρία ραντίζει με ειδικό υγρό όταν υπάρχει χαλάζι και όπως είπε έστειλε υπομνήματα για να βοηθήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η εταιρία συνεργάζεται με το κράτος. Αλλά πάμε και στο άλλο. Αφού περιμέναμε να έρθει αυτό γιατί δεν κάναμε αντιπλημμυρικά έργα; Γιατί πλημμύρισαν τα ελικόπτερα και κυνηγάει ο κ. Φλώρος τους ανθρώπους που έβγαλαν τος φωτογραφίες με τα πνιγμένα Απάτσι και δεν κυνηγάμε το κ. Φλώρο που έστειλε σε αποστολή αυτοκτονίας τα ελληνόπουλα στη Λιβύη. Κανείς δεν απολογείται ούτε παραιτείται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.