ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Π.Σαράκης: «Η Ευρώπη στα πρόθυρα μιας οικονομικής κρίσης – Έχουν δοθεί δισ. στην Ουκρανία την ώρα που “αιμορραγούμε”»

Τι είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης για Ουκρανία και Αλβανία

Π.Σαράκης: «Η Ευρώπη στα πρόθυρα μιας οικονομικής κρίσης – Έχουν δοθεί δισ. στην Ουκρανία την ώρα που “αιμορραγούμε”»

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Παύλος Σαράκης άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση τη απέναντι στην Αλβανία, με αφορμή την υπόθεση του Φ.Μπελέρη, αλλά και την διαρκή στήριξη της Ουκρανίας. 

Ο Π.Σαράκης τόνισε ότι δεν πρέπει να ενταχθεί στην ΕΕ η Ουκρανία, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι «φρονούμε σαν Ελληνική Λύση ότι μια τέτοια διεύρυνση θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα όσον αφορά το μέλλον της Ευρώπης. Ανοίγουμε προβλήματα. Η διαφωνία για την στήριξη στην Ουκρανία προέρχεται από την αγωνία των Ευρωπαίων πολιτών, που ματώνουν». 

Παράλληλα στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα που δημιουργούνται από τη διαρκή οικονομική στήριξη της Ουκρανίας. «Έχετε δώσει δισεκατομμύρια και η Ελλάδα συμφωνεί σε μια αιμορραγία και είμαστε στα πρόθυρα μιας οικονομικής κρίσης σαν Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι υπέρ να ενταχθεί η Ουκρανία, η Αλβανία και τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση;»

«Είμαστε ξεκάθαροι ότι θα πρέπει να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας με τη Ρωσία, γιατί έχουμε οικονομικά συμφέροντα. Να εξάγουμε τα αγροτικά προϊόντα στη Ρωσία», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε όσα είπε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.