ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνοκροατική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συλλυπητήρια του ΥΠΕΞ της Κροατίας στον Γιώργο Γεραπετρίτη

Εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τον άδικο χαμό του φιλάθλου της ΑΕΚ

Ελληνοκροατική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συλλυπητήρια του ΥΠΕΞ της Κροατίας στον Γιώργο Γεραπετρίτη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κροάτη ομόλογό του, Γκόρνταν Γκρλιτς Ράντμαν είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με αφορμή την άγρια δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή από τους νεοναζί χούλιγκανς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας κάλεσε τον Γιώργο Γεραπετρίτη για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και τη βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, ο Κροάτης πρωθυπουργός, Αντρέι Πλένκοβιτς, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, αλλά και την καταδίκη του αναφορικά με τα βίαια επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.