ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένας ήλιος λαμπερός διαψεύδει τους «δράκους» μερίδας μετεωρολόγων περί «Σιβηρίας»

Οι πολιτικές βλέψεις των μετεωρολόγων και η προσπάθεια της κυβέρνησης να φανεί «χρήσιμη και απαραίτητη» απαιτούν την ύπαρξη κατασκευασμένων «κρίσεων»

Ένας ήλιος λαμπερός διαψεύδει τους «δράκους» μερίδας μετεωρολόγων περί «Σιβηρίας»

Αυτή την στιγμή ένας λαμπερός ήλιος στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής διαψεύδει τους «δράκους» περί «Σιβηρίας» τους οποίους διακινούν μετεωρολόγοι που έχουν πολιτικές φιλοδοξίες και θεωρούν πως θα αποκομίσουν πολιτικά κέρδη διατηρώντας το όνομά τους στην επικαιρότητα.

Με εξαίρεση μία στενή λωρίδα γης στην βόρεια, βορειοανατολική και βορειοδυτική Αττική όπου έχει χιονίσει κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά όπως για παράδειγμα στους πρόποδες της Πεντέλης, στην υπόλοιπη Αττική δεν έχει συμβεί κάτι συνταρακτικό.

Ακόμα και σε ότι αφορά το πολικό ψύχος της «Βαρβάρας» αυτό εκδηλώθηκε σε μία λωρίδα του Αιγαίου που εν τέλει έπιασε τα νησιά του Αρχιπελάγους, την Εύβοια και μέρος της Αττικής.

Τίποτε που να δικαιολογεί αυτό τον «θόρυβο» που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες.

Βέβαια, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Γι΄αυτούς που τον προκαλούν τον θόρυβο υπάρχουν λόγοι.

Οι μεν μετεωρολόγοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τραβήξουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, αφού οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στις ερχόμενες εκλογές, οι δε κρατικές αρχές με εντολές της κυβέρνησης προσπαθεί να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι «έτοιμη».

Όμως η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» δεν διαφέρει σε τίποτα από κακοκαιρίες περασμένων ετών και δεκαετιών και σίγουρα δεν συγκρίνεται με τις καταστάσεις του 2021 και 2022 όταν χιόνισε… κανονικά και διαλύθηκε η χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδά έφτασε στο σημείο να ζωγραφίσει ακόμα και… δράκους στα σύννεφα για να σχολιάσει «καυστικά» τα όσα ακούστηκαν αυτές τις ημέρες και συνεχίζονται να ακούγονται.

Γιατί λίγο χιόνι δεν αρκεί για να θεωρηθεί η χώρα «Σιβηρία».

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

«Μετεωρολογική παρειδωλία. Οι δράκοι στην Ευρώπη σχετίζονται με τα στοιχεία της φωτιάς και στην Κορέα με τα στοιχεία του νερού και της φύσης. Πιστεύεται ότι προκαλούν τα σύννεφα και την βροχή. Στην Ελλάδα υπάρχουν ”δράκοι” που φέρνουν χιόνι;», γράφει ο κ. Κολυδάς στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.