ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έντρομος ο σκύλος των ηρώων της ΕΜΑΚ που είχαν πάει στην Τουρκία μόλις τον πλησίασε ο Κ.Μητσοτάκης: Έφυγε και άρχισε να κλαίει (βίντεο)

Αν τρομάζουν οι σκύλοι τότε τι να πουν οι πολίτες με ότι έχουν πάθει στα χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη

Έντρομος ο σκύλος των ηρώων της ΕΜΑΚ που είχαν πάει στην Τουρκία μόλις τον πλησίασε ο Κ.Μητσοτάκης: Έφυγε και άρχισε να κλαίει (βίντεο)

Κατατρόμαξε ο σκύλος των ηρώων της ΕΜΑΚ που είχαν πάει στην Τουρκία μόλις τον πλησίασε ο Κ.Μητσοτάκης  και αμέσως του γύρισε την πλάτη και άρχισε να κλαίει.

Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν το περίμενε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε οι άνδρες της ΕΜΑΚ, ούτε αυτοί που διοργάνωσαν αυτήν την συνάντηση.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως αν τρομάζουν οι σκύλοι της ΕΜΑΚ, τότε τι να πουν οι πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι ζουν στην φτώχεια, στην ανεργία, κλείστηκαν στα σπίτια τους περίπου δύο χρόνια από τον πρωθυπουργό τους, δεν ξέρουν αν αύριο κάποιο fund θα τους πάρει το σπίτι, όπως και δεν γνωρίζουν αν όταν μιλούν στο τηλέφωνο, ή όταν γράφουν στα social media αποτελούν «νόμιμο» στόχο παρακολουθήσεων γιατί αποτελούν «απειλή» για την «εθνική ασφάλεια».

Οι σκύλοι είναι πολύ συναισθηματικά όντα. Όσοι έχουν σκύλο ξέρουν πως αν έναν άνθρωπο δεν τον θέλουν κοντά τους, για λόγους που καταλαβαίνουν τα ίδια τα σκυλιά, το δείχνουν και το φανερώνουν σε αντίθεση με τους ανθρώπους.

Τα σκυλιά έχουν όσφρηση 100.000 φορές καλύτερη από έναν άνθρωπο και μπορούν και μυρίζουν τις ορμόνες που εκκρίνει ένα άτομο.

Οι ορμόνες αντιστοιχούν στην συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση ενός ατόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς κάτι από αυτά δεν άρεσε στον σκύλο της ΕΜΑΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.