ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΕΟΝ: «Τιμάμε και φέτος τους ήρωες του Συντάγματος Χωροφυλακής “Μακρυγιάννη”»

«Αποτίσαμε φόρο τιμής στους ήρωες του Έθνους μας που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδος»

ΕΟΝ: «Τιμάμε και φέτος τους ήρωες του Συντάγματος Χωροφυλακής “Μακρυγιάννη”»

Η ΕΟΝ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι αποτίμησε φόρο τιμής στους χωροφύλακες του Συντάγματος «Μακρυγιάννη», που πολέμησαν κατά των κομμουνιστών κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου πολέμου. 

Η ανακοίνωση της ΕΟΝ: 

«Πιστοί, εδραίοι και αμετακίνητοι στις ιδέες που φλόγισαν την νεανική μας ψυχή, οι ΕΟΝίτες αποτίσαμε και φέτος φόρο τιμής στους ήρωες του Έθνους μας που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδος, σώζοντάς την από τους προδότες κομμουνιστοσυμμορίτες.

Ανδρές και γυναίκες της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. Αθηνών με την πολυπληθέστερη και αξιοπρεπέστερη παρουσία απ’ όλους τους φορείς έλαβαν μέρος την 79η επέτειο από την μάχη του Συντάγματος Χωροφυλακής «Μακρυγιάννη» όπου τον Δεκέμβριο του 1944 οπλίτες και αξιωματικοί της Βασιλικής Χωροφυλακης προέταξαν τα στήθη τους στη μαρξιστική λαίπαλα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

Χάριν στους άνδρες της Βασιλικής Χωροφυλακής και τους γενναίους αγωνιστές της οργανώσεως «Χ»του Γεωργίου Γρίβα Διγενή απετράπη ο κίνδυνος να γίνει η Ελλάς προτεκτοράτο της Σοβιετικής Ενώσεως, μία παρηκμασμένη αθεϊστική μπανανία του Ανατολικού Μπλόκ.

Τα παιδιά του Συλλόγου μας κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν όλων εκείνων των ηρωϊκώς πεσόντων μαχητών που περιφρούρησαν το Έθνος, την Πίστη και το Βασίλειον της Ελλάδος από το έρεβος μιάς εξουσίας με επικεφαλής τον Ζαχαριάδη, τον Σιάντο, τον Βλαντά, τον Φάνη και τον Ζέβγο.

Η νίκη των υπερασπιστών του Συντάγματος Μακρυγιάννη απετέλεσε την ύψιστη νίκη της ιδίας της Ελλάδος κατά του θηρίου του ερυθρού ολοκληρωτισμού, αποτυπουμένη στην ιστορική συνείδηση ως το Ελληνικό Αλκαζάρ!

Ως Εθνικιστική Νεολαία της Ε.Ο.Ν. δίνουμε υψίστο όρκο συνεχίσεως της αποδόσεως τιμής σ’ αυτούς που πολέμησαν άχρι τελευταίας ρανιδος κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως, για να αναπνέουμε την άπληστη ανάσα της Ελευθερίας ως Έλληνες!

Τιμή και Δόξα στους μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη!

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.